Hamilemiyim?

Merhaba hanımlar

Reglim 4gün gecikti test yaptım pozitif çıktı Geçen ayda hatırlarsanız pozitifti sonra regly oldum kimyasal gebelikti yani Bununda böyle olma ihtimali varmı bu sefer çok ümitlenmedim yada bi doktora gitmem gerekiyormu ?

Beta hcg ye baktırman lazım 2 gunde bi 2 kat artacak mı bakman lazım takip etmende fayda var dış gebelik ya da kimyasal ihtimalini dışlaman için zaten beta 1500 geçince kese görünür

Devlet hastanesi kadın dogum acile gitsem yaparlarmı

Benim eşim acilde hekim her gün beta vermeye gelen varmış :grin:Bence gidin

Tamamdır daha erken bi saatte gidicem :melting_face:

Yanlış hatırlamıyorsam kimyasal gebelik bi kere olunca bi daha olmuyomuş. Kimyasal gebelik değildir bence . İnşallah gönlünce olur​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben cumartesi gecesi test yapmıştım pozitif çıkınca pazar devlete acile gittim betama baktırmaya. Saçma sapan bi doktora denk geldim bana demediği kalmaadı. Bu özel durum için acil meşgul mü edilirmiş. Ben kul hakkı yiyomuşum. Zaten buraya gelen hastalar hep boş beleşmiş. Neler dedi. Cimere şikayet etmeyi düşündüm sonra devleti devlete şikayet etsem ne olacak dedim vazgeçtim. Ama havalara uça uça heyecanla gidip sinirli bi şekilde evime gellmiştim. Betama baktı ama tabi. Umarım iyi bir insana denk gelirsin​:pray:

1 Beğeni

Beta değerim 2898 oldugu halde kese görünmemişti. Tam 1 hafta sonrasında yani 5. Hafta sonlarında görünmüştü. Değer 1500 olurda kese görünmezse filan endişe etmeyin hemen inşallah sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun

1 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırız :pray: ama karnımda ağrıyo sanki hastalanacakmışım gibi göğüs uçlarımda acıyo dokununca

Adet olacagımızdaki belirtilerle çok benzer emin olamıyor insan kahverengi leke gelmişti adet oluyorum ya dedim ped bile takmıstım ama artma olmadı ertesi günde aynı devam edince rengide dönmedi ben öylelikle anladım ve doktora gitmiştim. Bu defa güzel haberlerinizi duyarız inşallah. Kan verin isterseniz 2 günde 2 katı artan değerde gebelik sağlıklı demişti doktorum

1 Beğeni

Onlar hamilelikte de oluyor. Betana baktır inşallah hamilesindir​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Aycanesendemir inşaAllah hamilesindir test sonrası güzel haberlerini bekliyoruz :smiling_face::rose:

1 Beğeni

Kızlar ben bügünde test yaptım kendim evde pozitif hatta baya belirgin çift çizgi ama beta vermek için 2 gün daha bekliyim diyorum sizce yarın gitmelimiyim ?

Ben adetime 1 hafta varken içime doğdu diye gidip test yaptım direk beklemeden saniyeler içinde çift çizgi oldu 2 kere daha yaptım onlarda öyle olunca sabahına gittim betama baktırdım kanda da çıktı. Yani bence baktır hamşleysen kanda da görülür artık. Benim adetim gecikmeden görülmüştü. 3-4 haftalıktı daha

1 Beğeni