Bi oğlum 8 yaşında uzun zamandır istiyoruz olmuyo bugün 3gün geçti dün kan verdim bişey çıkmadı ama hala olmadım hamilemiyim değilmiyim çok stres yapıyorum kendime böyle olan oldumu sonradan çıkan
Test yapmayi denesene inseAllah olur
Aramıza hoşgeldiniz @Ayten
İkinci gebeliğimde adetimin üstünden 5 gün geçmesine rağmen ve aşırı mide bulantısı yaşamama rağmen hastanede kanda da, ultrasonda da çıkmadı nedense. Ama bekleyip 3 gün sonra evde test yaptığımda pozitif çıktı ve hastanede kan verip ultrasonla bakılınca da 6 haftalık olduğunu öğrenmiştim. Stres yapmayın, sakin olun. En az 1 hafta bekleyin
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşaallah çok istiyoruz
İlk evlendigim de adet düzenim bozulmuştu. Ve birkaç gün gecıkmıstı bende hamilelikten şüphelendim idrarda ya da kanda çıkmadı ama hala umutluydum toplam 10 gün sürdü adet olmadım daha sonra adet oldum maalesef Strese vs dayalı olabilir
Merhaba @Ayten hoşgeldiniz geç döllenme olabilir isterseniz bir de erken gebelik testi yapın ben çok heyecanlandım
Bugün normal test yaptım çıkmadı adette olmadım daha
Bende hala umutluyum ama kısmet bilmiyorum niye geçiktim böyle bu ay bişeyde çıkmadı bugün evde test yaptım
Bir umut hayalet çizgi görürüm sandım @Bebek-isteyenler anne adaylarımız ile tanıştın mı?
Ama hala adet olmadım
Geç döllenme olmuş olabilir bence adetinizden kaç gün geçti üstünden
Bügün beş bitti
Ümitlendirmek istemem ama inşallah vardır diyerek benim de öyle olmuştu ilk test yaptım hiç bişey çıkmadı 1 hafta sonra tekrar yaptım silik bi ikinci çizgi çıkmıştı ondan sonra da kan da çıktı inşallah sizin de olur hayırlısı ile
İnşallah pazartesi doktora gidicem var mı yoksada neden böyle bi hafta geçiktim diye