Hamilemiyim

Bi oğlum 8 yaşında uzun zamandır istiyoruz olmuyo bugün 3gün geçti dün kan verdim bişey çıkmadı ama hala olmadım hamilemiyim değilmiyim çok stres yapıyorum kendime böyle olan oldumu sonradan çıkan

4 Beğeni

Test yapmayi denesene inseAllah olur

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz @Ayten :blush:

İkinci gebeliğimde adetimin üstünden 5 gün geçmesine rağmen ve aşırı mide bulantısı yaşamama rağmen hastanede kanda da, ultrasonda da çıkmadı nedense. Ama bekleyip 3 gün sonra evde test yaptığımda pozitif çıktı ve hastanede kan verip ultrasonla bakılınca da 6 haftalık olduğunu öğrenmiştim. Stres yapmayın, sakin olun. En az 1 hafta bekleyin :blush::pray:

Güzel haberlerinizi bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

İnşaallah çok istiyoruz

2 Beğeni

İlk evlendigim de adet düzenim bozulmuştu. Ve birkaç gün gecıkmıstı bende hamilelikten şüphelendim idrarda ya da kanda çıkmadı ama hala umutluydum toplam 10 gün sürdü adet olmadım daha sonra adet oldum maalesef Strese vs dayalı olabilir

1 Beğeni

Merhaba @Ayten hoşgeldiniz :bouquet: geç döllenme olabilir isterseniz bir de erken gebelik testi yapın ben çok heyecanlandım :grin::star_struck:

1 Beğeni

Bugün normal test yaptım çıkmadı adette olmadım daha

1 Beğeni

Bende hala umutluyum ama kısmet bilmiyorum niye geçiktim böyle bu ay bişeyde çıkmadı bugün evde test yaptım

1 Beğeni

Malesef

Bir umut hayalet çizgi görürüm sandım :confounded::confounded: @Bebek-isteyenler anne adaylarımız ile tanıştın mı?

Ama hala adet olmadım

Geç döllenme olmuş olabilir bence adetinizden kaç gün geçti üstünden

1 Beğeni

Bügün beş bitti

Ümitlendirmek istemem ama inşallah vardır diyerek benim de öyle olmuştu ilk test yaptım hiç bişey çıkmadı 1 hafta sonra tekrar yaptım silik bi ikinci çizgi çıkmıştı ondan sonra da kan da çıktı inşallah sizin de olur hayırlısı ile :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

İnşallah pazartesi doktora gidicem var mı yoksada neden böyle bi hafta geçiktim diye

2 Beğeni