Hamilemiyim

Merhab kizlar benim adetim 5 gun gecikti sizce hamilemiyim ne dusunuyorsunuz ?kasik agrilarim var sol tarafim da agriyor sizce bir ihtimal olabilir mi

3 Beğeni

Test yap oyle daha cabuk bilirsin

Erken degil demi test yapmak icin

Hayir idrarla yapilan testlerden yap bilinir

Ilk firsatta yapicam

1 Beğeni

InseAllah sende hamilesindir ve yeni bir bebis geliyordur )

Amin insallah ya :melting_face::melting_face:

1 Beğeni

Test yap nolur ben çok heyecanlandım. Ben reglime 3 gün kala öğrendim inşallah pozitiftir :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::innocent: yazmana da çok sevindim

2 Beğeni

Bende hamile kaldığım zaman kasığım ağrıyordu . 5 gün sonra test yapmıştım hamile olduğumu öğrenmişdim. Sizde hamilesinizdir bence :heart_eyes: Test yaptınızmı? Ben reglime 4 gün kala öğrenmiştim.

2 Beğeni

Yeni hamile gorunce tekrarmi heyacanlaniyosun :smiling_face_with_three_hearts: guzel biliyomusun

3 Beğeni

Test yapın, bekliyoruz heyecanla. Çok heyecanlandım :smiley:

2 Beğeni

Heyecanlandım :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Beğeni

Yarin gidip alip yapacam :melting_face::melting_face:

2 Beğeni

@Nazli kesin yap 5 gün gecikmiş ben 4 gün kala öğrenmiştim ben olsam 1 dk duramaz yapardım ve bence hamilesin :slight_smile:

1 Beğeni

Bu konu üstünden 2 ay geçti canim ve arkadaşımiz ertesi gün yaptı test pozitif hamile çok şükür @Nazli

2 Beğeni

@Leyla1991 yaaaaa :sweat_smile::sweat_smile: ben yeniyim burda pek çözemedim ama çözerim yakında :slight_smile: ama yine de doğru tahmin etmişim hamileymiş :slight_smile: sağlıkla kucağına alsın inşallah

4 Beğeni

@Leyla1991 sağ üst köşede yazıyormuş ne zaman atıldığı suan farkettim mesela :slight_smile:

3 Beğeni

Olsun canım bende ilk katildigimda her şeye yabanciydim şimdi uygulama dan çıkamıyorum yavaş yavaş çözersin merak etme takıldığın yerlerde yardımcı olabiliriz :rose::heart:

1 Beğeni

Evet üst köşede tarihi yazıyor :rose:

1 Beğeni

@Leyla1991 çok teşekkür ederim çok incesiniz

2 Beğeni