Arkadaşlar ben 19 mayısta doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim yeniden hamile kalmak istiyorum en son 30 haziranda adet oldum 26 temmuzda regl olmam gerekirken olmadım bu düzensizlik normal mi yoksa test yapmalı mıyım
Ama rabbim belki nasip etmisstir bi 2 3 gunde bekle
Hayır canım düşük yapmadım 38 haftalıkken karnımda kalbi durdu gebelik şekeri vardı bende maalesef Allahım en iyisini bilir inşallah hamileyimdir dualarınızı bekliyorum
Tekrar kalabilirsin niye kalmiyasinki ama iste tekrar duzene koymak biraz zmn alabilir inşallah olmustur cnm basin sagolsun
Aminn inşallah isteyen herkese nasip olsun
Evet tekrar okudum sildim cnm kusura bakma inşallah vardir hic bir zaman umudunu kesme duam seninle
Herşey Allah tarafından bize nasıl edilir nasipse neden olmasın baktır her ihtimale karşı
Bugün test yaptım ve silik çizgi çıktı hamileyim sanırım yarın bir daha test yapacağım Allah a çok şükür bebeğim olacak dualarınızı bekliyorum
Yap canım varsa yarın net çıkar ila
Başınız sağolsun çok zor bir durum gerçekten. Bir şey mersk ettim şeker yüklemesi yaptırmış mıydınız ve bebeğin gelişimi nasıldı kilo durumu vs öncesinde gebelik şekerinden kaynaklı bir durumla karşılaştınız mı?
Bebeğimin gelişimi çok iyiydi tamamen şeker bebeğin kalbine vurdu o şekilde vefat etti şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü zaten kan testinde çıkmıştı 200 görünüyordu dahiliyeye gittim ve insülin verdi
Başınız sağolsun cok uzuldum ınanın ınsallah hamılesınızdır
Amin dualarınız için çok teşekkür ederim çok zor zamanlar yaşadım hiç kimse de yoktu yanımda eşim hariç Amerika’da sadece ikimiz baş başaydı benim ailemden ve eşimin ailesinde. Kimse yoktu papazlar geldi yakıyoruz genelde ölüyü vs dediler ne yapacağımızı şaşırdık derken Allah yardım etti bir imam bulduk her şeyi o halletti Allah kimseyi çaresiz bırakmasın iki gün suni sancı verdiler gelmedi en son damardan verdiler doğdu çok zor durumdaydık eşimle ama bir kez olsun isyan etmedik Allah da yardımcımız oldu
Rabbim tekrar nasip etmiştir inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Test yaptım hamileyim elhamdülillah
Gözünüz aydın çok sevindim
Gözun aydin canım … cok dikkat et diyet yap seker seyler yeme 9 ay sık dışini seker yeme hamur yeme sana ne zarar veriosa onlari yeme hemen doktora git anlat herseyinu sana 9 ay boyunca diyet verceek
Rabbim ınsallah sglıklı hayırlısıyla gonlune göre bir evlat versın canım benim obur bebegin de ınsallah obur dunyada sefaatcı olucak sana bak rabbım elımızden bıe seyı alıp bızı sınıyor sonra cok daha guzelı veriyor cok sevındım ben hıc evlat kayvetmedım ama cok zordur rabbim sabır versin ınsallah
Gözün aydın bacım sağlıcakla kucağına al inşallah melakeni bu sefer
@Pinarr Aramıza hoş geldin canım
Hayırlı olsun sağ salim kovuşursunuz inşallah bebeğinize