Kızlar adetime 6 gün varken kan verdim kanımda gebelik çıkmadı bugün 29. Günüm adet olmadım hala Beyaz süt kesiği gibi biraz sarı akıntım geliyo sizce gebelik varmı
Benimde 6 gün yada 4 gün vardı ogrendigimde ama kanda çıkmıştı
Gebelik testi yokmu var
Onu yap daha emin olursun
Kan testi mi versen acaba
Eğer geç döllenme yoksa kanda hemen çıkıyor pazartesi günü tekrar kan ver istersen
Bugün adeetimin 30. Günü düzenli adet gören birisiyim dün akşam biraz kanama gibi bişey geldi adet oldum dedim gittim ped taktım sabah kalktım hala aynı normalde gelmesi lazim ama lekeler var öyle yoğun bı kanama yok bende anlamadım
Bnm 8 gun vardi bn hamile oldugumu ogrendim bende sasirmistim
Hamile kalamadan 3 ay boyunca bende öyle oluyordum leke geliyordu ped takiyordum ve ertesi günü adet oluyordum adet olduğum vakitte uzun sürmüyordu 5.gün temizleniyordum ve 3 aydan sonra hamile kaldım inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir🫶🏼
Bnmde oyle olmustu bnde 3 ay hamile kldm
Hala yok beyaz geliyo dün akşam geldi sadece
Git kan ver canım inşallah yerleşme kanamasaydı gördüğün
Peki üstünde belirtiler var mı veya beyaz leken nasıl
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim bir gün gecikti hatta artık iki gün diyelimm kasıklarımda ara ara batma oluyoo adetim normal de düzenli olurdu iki gün önce bı kanama şeklinde bişey geldi sonra ped takinca kahverengi lekelere döndü sonrada hep beyaz geldi halada öyle bende anlamıyorum neden böyle oluyo
Stres yapma canım stres baya etki ediyor artık takma ve bakma bile 10 15 gün bekle bak eğer hamileysen bile stres yaparsan kan olup akar gider fark etmezsin bile
sen gecen konu açtınn adetime 8 gün varken kan baktırdım diye burdaki yüm anne ve anne adayları adet gecikmesini bekle demesine rağmen kendini bu denli yıpratmanı sorgulamanı anlamıyorum, seni anlamadığımızı düşünme 7 sene geçtim bu yoldan ben ama sadece kendini yıpratırsın teslimiyet duygunu yükselt gerçekten piakolojini bozacaksın.