Merhabalar güzel anneler! Forumda yeniyim. Size hızlıca hikayemi anlatmak istiyorum, sizin fikirleriniz benim için faydalı olacağını düşünüyorum. Nisan ayında ovulasyon testlerine başladım ve yumurtlamayı yakalayıp değerlendirdim. Sonra 20 gün geçti ve ben regl oldum ( veya onun gibi birşey). Regl 3 gün sürdü ve ben hemen ovulasyon testine devam ettim. 3 gün arka arkaya pozitif çıkınca ben açıkcası biraz şaşırdım ve hamilelik testi yaptım. Sonuç pozitif. Hemen doktora koştum orda da pozitif test çıktı fakat ultrasonda hiçbirşey gözükmedi, doktor 10 gün sonra yine gel dedi. Annişler neler düşünüyorsunuz? Sizce hamilemiyim? Niye regl oldum ve regl dan hemen sonra hamilelik testi pozitif cıktı. Çok ilginç. İnshallah kötü birşey yoktur.
Benim ki de Aynen 6 haftalık gebeyim gitim baktığında birsey yok diyor kese bos miş sanirim bi kac saat önce kanamam basladi acile gitim doktur asagdan bakti kese var bebek yok dedi kan var ama dusuk olmamış dedi git eve dinlen yada duserse gel dedi inşallah birsey olmaz
Allah yardımcın olsun kuzum çok üzüldüm. Bende kese de yok, daha oluşmamış olabilir dedi doktor. Benim hesaplamama göre 3 veya 4 haftalık benimki. Hamilemiyim değilmiyim bile bilmediğim için bebeğim diyemiyorum. İnshallah bidaha gitiğimde herşey yolunda olur.
Bende öğrendiğimde 4 haftaliktim gittiğimde kesem gözükmedi onun haricinde idrar ve kan + 2 hafta sonra çağırdı ben kesin olsun diye 3. Haftada gittim kesem de gözüktü bebeğimde biraz daha bekle bakalım
Ben de 3+5’de gitmiştim kese yoktu. 1 hafta sonra gittiğimde kese göründü.
Belki geç döllenme olmuştur.
Kanama da belki yerleşme kanamasıdır
Sıradaki randevunuz ne zaman
Çok teşekür ederim annişler Diğer randevüm 23.05 herşey yolunda olur umarım. Bana vakit ayırdığınız için tşkrlr
@nisan_annesi Haftaya ne zaman.
Nasıl geçti diye hatırlamak sormak isterim
Hamile kalmadan önce hcgm 0,2ydi ilk gecikmemde negatif çıktı. Diğerinde öğrendiğimde zaten 2000 kusurlerdeydi yaşamadım ama sen iki gün sonra gidip tekrarla belki geç döllenme vs olmuştur varsa öğrenirsin artışına göre
0,40 yazıyor
Bence negatif.
Gecikmeniz kaç gün?
@NeslihanÇelik Maalesef canım 0,40 çıkmış değerin. Referans değerleri sağ tarafta yazıyor zaten
Kızlar benim iki gündür lekelenmem var. Dönüyor kahverengi oluyor, sonra acık pembe oluyor. Dün test yaptım hala pozitif. Sizce normal mi?
@Banu hanım da suan sizin durumunuza benzer bir durum yaşıyor. Belki birbirinize faydası olur
@Emiahmed bence acile gitmelisiniz.
Kese ve bebek görünmüşse progestan başlarlar
@Fidan1 hanım şuan progestan tedavisinde
Hepinize geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
Amin teşekkürler benim kanamam düne göre çoğaldı ve pıhtı seklinde ama gitmicen simdi çünkü büyük parçalar düşürursen gel dedi sabahta randevum var hayirlis olsun herkes hakkında
Amin insallah