Hamilemiyim silik çizgi

:frowning: allah gönlüne göre versin canım üzme kendini bir sonraki ay inşallah olur :folded_hands:t2:

Ya o kadar test. Nasıl hepsi bir yalancı pozitif vermiş olabilir yani. Kaset testler neyse de Predictor nasıl yalancı pozitif veriyor. İnanılmaz şaşkın ve üzgünüm şuan. Gerçekten teste güvendiğim için çok umut etmiştim. Kahretsin ya

Uf ya ufff çok üzgğnğm

Amin cnm benim

Hayırlısı olsun, Allah doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip eder inşallah, üzülmeyin​:folded_hands:t2:

1 Beğeni

Daha adete var bekleyeceğiz :pleading_face: testlere inancım da hiç kalmadı bu olaydan sonra. İnşallah adet olmazsın

al işte 3 paket aldım bu sonuncy ama artık****takmıyorum inşaallah adet olmam

Hepsi aynı paket mi acaba belki bu paket içimdekiler arızalıydı. Çünkü tam silik değil ama silik çizgi var gibi de duruyor. Hassas başka bi test alıp baksan ama biraz geçsin günün

Sabah yaptım8 de hemen çıktı amaa kafayı yiycem cnm 3 test alddı 2 prodpctor erken gebelik ve en iyi marka 1 armied buda kaset test 2 3 tane aried

Adetime var demiştin bide adet dönemin geçtiğinde tekrar kan ver bazen kandada çıkmıyor hemen

1 Beğeni

Çünkü banada öyle olmuştu hastaydım supelendigimi söylemiştim doktora kan aldılar çıkmadı ilaca falan başlamıştım ama megersem hamileymisim serumlar antibiyotikler kullandım sonra saglikliksiz gebelik diye düşük yaşadım

Ayyy cnm ya inşallah çok baktım geç döllenme diypr bide kandı adete 10 kala verdim adeti bekliyem kasıklarım hala agrıyor

Evet geç dollenmede olabilirisn şuan gene hamileyim son adet tarihim 26 ekimdi ama geç dollenfigi için 8 Kasım olarak değiştirildi kalbini ferah tut inşallah hamilesindir Rabb’im gönlüne göre versin inşallah :palms_up_together: dikkat et kendine adet dönemin gelene kadar

Dua edin boş çıkmasın testler

İnşallah Rabb’im isteyen herkese nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Hiç çocuğun var mı?

1 kızım var 3 yaşında

Maşallah.. İnşallah ikinci de gelir öyleyse

1 Beğeni

Ya 1 ci 2 senede oldu 2 ci çabuk olur diyorlar ama adwti bekliyorum

Aaa evet benim öyle oldu. İlk hamileligimde kanda çıkmadı. İkinci verdiğimde çıktı.

1 Beğeni