Kızlar bat 26 agustostu 3 gün oldu adet olmadim test yapmadım biraz daha geçsin diye bekliyorum. Ama ara sıra bel ağrım kasık ağrım oluyor. Bugün bel ağrım oldu ve geçti lavaboya gittiğimde azıcık kahverengi bsey geldi sonrası yok. Agrimda yok. Sizce yerleşme olabilir mi? Böyle bı olay başınıza geldi mi
Test yapmadan bunu bilemezsiniz bence test yapın kesinleşir
Benimde adet gününe kadar normal adet belirtileri vardı sonra 3 gün gecikti 4 gün peçeteye buluşacak kadar kahverengi pembe karışık leke geldi sonrası yok oluyorum diye ped koydum olmadı adetimin son günü eşime dedim kan verdik hamile olduğumu öğrendim kesin sonuç için kan ver gebelik testi ile falan uğraşma
Aynısını yaşıyorum şuan inşallah bendede vardır ![]()
![]()
![]()
Yarın yapicam inşallah ![]()
İnşallah canım ben de kan verdiğim de hiç umudum yoktu olacağından ama çok şükür oldu
Ne güzel Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
peki sizde kasıkta kasıgn üstünde yumurtalikta ağrı oluyomuydu bişey batar gibi
Oluyordu sağ tarafta ama sol da çok nadir oldu dedim benim yumurta sağ taraftan çatlamış bel ağrısı da oluyordu göğüs hassasiyeti vardı
Benimde sol tarafta ağrı. Bel agrimda oldu bugün yürürken falan belime ağrı giriyo arada. Göğüs hassasiyetide var dolgunluk dokununca hafif ağrı var
Yarın acilden kan ver belli olur varsa çok küçük de olsa yansır kana
Sabah ilk gebelik testi yapmayı düşünüyorum insllah vardır yanilmiyorumdur ![]()
Bende de aynı adet olacağım zamanda ki belirtiler vardı ıslaklıkta oluyordu eğer test yapıcaksınız sabah ilk idrarınızla yaparsanız daha net sonuç verir
Gebelik testinde kesin sonuç olmaya biliyor yanılma da oluyor ama sen bilirsin Kana daha çabuk karışıyor hormonlar
Sabah yapicam İnşallah vardir ![]()
Kan içinde gidicem hastaneye
Haber verirsin sonuçlarda ne çıktı merak ederim
Tabi haber veririm cnm ![]()
Kız naptın yaptın mı test sonuç ne
Malesef adet oldum çok üzgünüm ![]()
ben test için acile gittiğimde çok fazla gelen olduğu için artık acillerden gebelik testinin kalktığını söylediler ![]()