Merhaba arkadaşlar ikinci hamileliğim ilkinde birşey kullanmadım ve çatlar oluştu ikinci hamileliğim aynı hatayı yapmak istemiyorum önereceğiniz bir ürün varmı
Merhaba . Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve burda bi çok kişinin de ondan memnun oldugunu görmüştüm. 35+2 çatlak falan yok şimdilik bende
Cilt hemen emiyor mu peki? Yoksa uzun sure yaglı yapıs yapıs mı duruyor cilt uzerinde Goguslere de suruluyor mu
Benim cildim kuru oldugu için 10dkya falan emiyor . Göğüs uçlarında da kullanıyorum ben çatlaklar oldugu için
Ben bazen hindistan cevizi yağı bazende tatlı badem yağı kullanıyorum en dogalı bence göğüs uçlarını da bunlarla nemlendiriyorum doğum sonrası emzirirken acı ve yara olmaması için
Kızlar gebeyken mi kullandınız???
Evet ben 16 haftadan sonra kullanmaya başladım
Bende hic catlak olusmadi
Evet gebeyken 4, 5 ayinda artik karnim cikmaya baslayinca
Bende 34 +4 geç bende de baya çatlak oluşmuş d a bende yorumunuza göre yarın Hindistan cevizi yağı alıcam inşallh Umarım geçer inşallh sürmek için geç kalmamışımdır
İncia kullanıyorum doğal içerikli henüz catlamadim 21.haftadayim
Bio-oil yağ ve nemlendirici krem kullanıyorum 29 haftalığım şu anlık bir çatlama olmadı.
Lierac kesinlikle kullanmalısın çok işe yariyo hamileliğin boyunca kullanabilirsin çok fazla çatlağın olmusmaya başladıysa bio-oil yağ onla birlikte de kullanabilrsin
25 haftaligim başından beri hindistan cevizi yağı kullaniyorum şuan henuz çatlak yok
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz
Ben liearac ve biooil kıllanıyorum turuncu olandan 26 haftalığım henüz çatlağım olmadı
Bio oil