Hamilelikteki çatlaklar için ne kullandınız

Merhaba arkadaşlar ikinci hamileliğim ilkinde birşey kullanmadım ve çatlar oluştu ikinci hamileliğim aynı hatayı yapmak istemiyorum önereceğiniz bir ürün varmı

1 Beğeni

Merhaba . Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve burda bi çok kişinin de ondan memnun oldugunu görmüştüm. 35+2 çatlak falan yok şimdilik bende

1 Beğeni

Cilt hemen emiyor mu peki? Yoksa uzun sure yaglı yapıs yapıs mı duruyor cilt uzerinde Goguslere de suruluyor mu

Benim cildim kuru oldugu için 10dkya falan emiyor . Göğüs uçlarında da kullanıyorum ben çatlaklar oldugu için

1 Beğeni

Ben bazen hindistan cevizi yağı bazende tatlı badem yağı kullanıyorum :cherry_blossom: en dogalı bence göğüs uçlarını da bunlarla nemlendiriyorum doğum sonrası emzirirken acı ve yara olmaması için

Kızlar gebeyken mi kullandınız​:woman_shrugging:???

Evet ben 16 haftadan sonra kullanmaya başladım

1 Beğeni

Bende hic catlak olusmadi​:grin:

Evet gebeyken 4, 5 ayinda artik karnim cikmaya baslayinca

1 Beğeni

Bende 34 +4 geç bende de baya çatlak oluşmuş d a bende yorumunuza göre yarın Hindistan cevizi yağı alıcam inşallh Umarım geçer inşallh sürmek için geç kalmamışımdır

İncia kullanıyorum doğal içerikli henüz catlamadim 21.haftadayim

Bio-oil yağ ve nemlendirici krem kullanıyorum 29 haftalığım şu anlık bir çatlama olmadı.

Lierac kesinlikle kullanmalısın çok işe yariyo hamileliğin boyunca kullanabilirsin çok fazla çatlağın olmusmaya başladıysa bio-oil yağ onla birlikte de kullanabilrsin

2 Beğeni

25 haftaligim başından beri hindistan cevizi yağı kullaniyorum şuan henuz çatlak yok

Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz :blush:

Ben liearac ve biooil kıllanıyorum turuncu olandan 26 haftalığım henüz çatlağım olmadı

Bio oil :heart: