Hamilelikte yorulma

Merhaba sıcak hava da etkiliyor olabilir bilmiyorum daha ilk aydayiz çabucak yoruluyorum normal mi bu durum. Diğer aylarda yorgunluk daha fazla hissediliyor diye biliyordum

4 Beğeni

ben 3ayıma kadar hiçbirşey yapmak istemiyodum çok yorgun mutsuz halsiz hiss ediyordum gerçi şimdide öyleyim​:rofl:7aylığız deişen birşey yok

3 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-halsizlige-iyi-gelen-yiyecekler/122?u=cansu

Benim de hemen belim ağrıyordu. İlk 3 ay bol bol dinlenmek gerek :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Normal arkadaşım. İlk aylarda benim de belim ve kalçam çok ağrıyordu ve daha çabuk yoruluyordum

Güzel bir yazıymış evet dinlenmek gerek

2 Beğeni

@Mucize1 Ben hamileligin 4ayına kadar iş yapmak istemiyordum.
Kalcam belim bobregim her yerin agriyordu sanki dovmusduler beni odereceydim.
Ama şimdi 7 ayımdayım :pray:yorgun hiss etsemde icimden hep iş yapmak geliyor,və yapiyorumda.cubki yapmasamda yorgunum hic olmasa yapayım yorgun olmama sebep olsun diyorum…:joy:

Çabucak yoruluyorum hemen tansiyonum düşüyor sağlıkla kolaylıkla hepimizin güzel gecer sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah

2 Beğeni

@Edaa merhaba, sanırım yalnız değilsin :blush:

İlk defa böyle bişey yaşıyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum :smiling_face:

Yürüdükçe alttan da ağrı yapması normal mi

Aslında tam tersi ilk aylarda yorgunluk hissiniz daha fazla olur, vücudunuzda artan hormonların etkisiyle yorgunluk hissediyorsunuz, bedeniniz uyum sağlamak için sizi bol bol dinlendirmeye çalışıyor :slight_smile:

1 Beğeni

Normalde vajina taraflarinda ağri olmaması lazım. 37. Haftada benim yururken o taraflarda batma acı olmaya başladı.
İsterseniz doktorunuza da danışın rahim ağzı kısalığı varsa önceden tedbir almış olursunuz

1 Beğeni

İlk defa dün akşam 3 saat kadar dışarıdaydım hem yürüyüp he m dinlendim ama tükendiğim noktada ağrı olmaya başladı normalde evde olan bişey değil bu ağrı. Doktoruma danışayım bencede teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

Bende oluyordu hep,tonusum çıktığı icin di.
Yani sancım cıkmıştdı test sonucumda.
Yurdugumde dinlensem bile altdan ağrım oluyordu.
Simdi 32haftadayim :pray: yine oluyor o batmalar.
Fitil koyuyordum geceleri,doktor yazmıstı sende danış istersen @Edaa

1 Beğeni

Hamilelikte 2 kat daha fazla yorgunluk oluyormuş doğru mu?

1 Beğeni

Bence doğrudur sanırım en yeni benm burda ona rağmen halsiz bitkin bişey yapasım yok evlendiğimden beri dün ilk defa yemek yapmadım kahvaltı tarzı geçiştrdim normalde hasta bile mutfakla uğraşmayı çok severim ama dün içimden gelmedi birde dün ki o korku panik de etkili olmuş olabilir tek şükrettiğim ileri ki ayların kışa denk gelecek olması bu sıcakta 7 8 aylık olsaydım sanırm bişey yapamazdm bu aylarda olan annelerim Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah :baby::heart:

4 Beğeni

Elbette hamilelikte daha fazla yorgunluk oluyor çünkü hormonlar değişiyor, bir canlı büyüyor içimizde. Vücudumuzdaki tüm hücreler yenileniyor. Bu değişimler de ister istemez vücudumuzu yorabiliyor :blush:

2 Beğeni

O yüzden bol bol tembellik yapmak hakkımız :dancer: yaşasın tembellik, artık minik bir bahanemiz var bunun için :joy::pregnant_woman:t4:

2 Beğeni