Hamilelikte yolculuk

Merhaba çiçek anneler :cherry_blossom: Hamileliğimde 30. Haftada sonra yolculuğa çıkan var mı? Doğum için memleketime gidecektim. Doktorumun birisi -geç kaldın. dedi. (33 haftaya gireceğiz) diğeri -36. Haftaya kadar tedbirli olacak şekilde dinlenerek gidebilirsin dedi. Zaman ilerledikçe kafamda oluşan stres ve endişeleri azaltamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı?

4 Beğeni

Günaydın​:cherry_blossom: 31 haftalıkken yola çıkacağım ben, eğer uçakla seyahat edecekseniz doktorunuzdan “Uçuşunda herhangi bir sorun yoktur” yazılı uçuş raporu alacaksınız. Son 7 gün içerisinde alınmış olmasına dikkat edin, havaalanında bir sorun olmasın. 28-36 arasında raporla uçabilirsiniz ama 36.hafta itibarıyla uçuş komple yasak​:cherry_blossom:

4 Beğeni
  1. haftamda 22 saatlik yolculuk yaptık. Doktor izniyle bir problem olmadı
4 Beğeni

Bende memlekete adanaya gidecegim , kendi arabamızla gidiyoruz yol 9 saat sürüyor gidişim 28-30 hafta arasına denk geliyor . Dr uma gittiğim de demiştim ama bunla ilgili birşey demedi bana birşey olmaz Allah’ın izniyle kendi arabamız olacağı için dinlene dinlene gideriz inşallah. Benim hamile iken ilk uzun yolculuğum olacak bakalım :thinking::slightly_smiling_face: Riskli bir durumun varsa druna mutlaka danış . Otobüsle yol cok uzunsa sıkıntılı olur, uçakda bazı şartlar var raporla alıyorlar sanırım. Bence Riskli bir durumun yoksa geç de sayılmazsınız diye düşünüyorum.

5 Beğeni

1 saat ara ile mola verip yürüyüş yapmak gerekiyor galiba, dolaşımı engellemesin diye

4 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim hamileliğim sürecinde 3, 4 defa gittim geldim. Sadece birisinde kanamam ve ağrım olmuştu (4 hafta önce) henüz bir riskim yok. Yeniden muayene olup tekrar konuşacağım. İçimi rahattınız teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Siz soylemezseniz onlar anlıyor mu hamile olduğunuz ve aynını küçük söylesem ne olur onlar anlar mk