İlk 3 ay ve son 3 ay çok mecbur değilsen önerilmiyor ilk 3 ayda düşüğe sebep olabileceği için son 3 tede dogumu tetikleyebilecegi için doktora danışın o ne derse onu yapın ben gittim hiç bişey olmadı diyenlere olmamış olabilir ama size olmayacağının garantisi yok tedbir amaçlı doktor ne derse o bence
Kızlar 33 34. Hafta gebelikte yolculuk yapan var mı ?
Merhaba 20. Hafta da 4 saatlik yola gezmeye gitmeyi düşünüyoruz sizce herhangi bir risk varmıdır gidilebilir mi
Bence bi sıkıntı olmaz her 1 saatte fln durdukca arabadan inip bikac dakika yururseniz bi sorun olmiycaktir çünkü bende öyle yaptım hataydan memleketime izne geldik 8 saat surdu yol her durdugumuz yerde yuruyus yaptım bi sıkıntı olmadi gelince doktorumla konustum oda iyi dusunmussun yuruyusu fln dedi
Seyahat etmeden birkac gün önce doktor kontrolünden gecin yada konusun hamilelikte pek önerilmesede bebegin son durumuna baglı olarak size dogru bilgiyi doktorunuz verecektir. Riskli bisey yoksa her saat 10 dk kadar mola verip yürüyüs yapmanızı söyleyecektir muhtemelen
Mecburiyet olmadığı sürece önermiyorsunuz yani
Benim doktorum önermemisti bebegin suan saglıklı karar sana ait demisti. Her saat bası 10 dk mola verip yürüyüs yaptım 5 saatik yola gittik. Ordada gezdik filan derken bebegin hareketlerini 2 gün gibi sürede hissetmediğimi farkedip acile gitmistim cünkü gece uzandıgımda dahi hareket yoktu. Meğersem sorun yokmus ancak sen yorulunca oda yoruuyor annesi demisti acildeki kadın dogumcu sonrada bidaha hic seyahat etmedim. Herkesin gebelgi farklı ilerler. Doktorunuzla karar verin
Teşekkür ederim gitmeme kararı aldık, hamilelikten sonra gideriz bebişimizle inşallah