Kızlar bugün doktora gideceğim sabahları ve özellikle kahvaltı ve yemeklerden sonra başımı kaldıramıyorum vücudum komple huzursuzlaşıyor şeker yüklemesi yaptırmadım evde düzenli tokluk kan şekerimi ölçüyorum oda 70-90 arası çıkıyor tok olduğum halde. Anlam veremiyorum benim gibi yaşayan var mı? 29 haftalığım ve nerdeyse 22. Haftadan beri yaşıyorum
Emin ol ki her hamile çekiyor bu söylediklerini yemekten sonra ayağa kalkacak hal kalmıyor sanki tüm bedene yük biniyor çok ağırlaşıyorum fena bir durum ama normal korkutma kendini
Merhaba aynısı Bnde de var 29. Haftadayım.
O haftalarda bana da oluyordu özellikle kahvaltı sonrası bayılacak gibi oluyordum baş dönmesi de eklenirdi bazen bilmiyorum şekerle de ilgili olabilir ben de sınırda çıkmıştı onun etkisiyle mi doğal sürecin parçası mı tam bilmiyorum
Kaç ay yaşadım bu durumu diyetle düzeldi birazda olsa kesinlikle geç kahvaltı yapmayın ara öğün atlamayın az ama sık yiyin
Ayyy bak geç yapınca daha feci oluyor demek ki doğru daha sık ama az tüketmek gerekiyor
Erken yapmaya çalışın insülin direnci geç yapınca bianda yiyince düşüyor
Bende 29. haftamdayim aynilari bende de oluyo hatta nefes almak bile zorlasiyo artik bende
Ben 15+5 haftadayim bende oyleyim
Bende aynıyım nefes alamıyorum aldığım nefes yetmiyor hangi oda daha büyükse orda uyuyorum