Hamilelikte yeme isteksizliyi

17 haftalık hamileyim. Ama hiç yemek isteyim yok. Aynı kilodayım. Yemekten zevk alamıyorum. Açlık gelince onu gidereyim diye mecburen azacık bir şeyler yiyorum. Normalde en sevdiyim yemekler bile çok tatsız tuzsuz geliyor. Hiç bir şey yemek istemiyorum. Ama tabi açlık gelince mecburum. Bebeğe gelince gelişimi çok çok iyi. Hatta doktor gelişiminin normal haftasının üzerinde olduğunu söyledi. Kilosu ve boyu normaldir.

Peki her kes her şeyi aşerirken, dünyaları yerken ben neden böyleyim?

3 Beğeni

Merhaba Canim Bende oyleyim şuan 17 haftalık Hamiləyim Hic bir şey yiyemiyorum hərşey bana kötü geliyor bazen oyle.oluyor ki ac kalıyorum resmen Ocak ayindami Canim Doğumun Sənində azarbaycanlimisin ?

3 Beğeni

Bende sizin gibiyim 16+1 haftalık bebeğim. Sizin le aynı şeyleri yaşıyorum. Yemekten soğudum. Fakat kiloluyum buna ragmen zayiflamadim.

2 Beğeni

Bende gerçekten çok öyleyim su içmekten bile geri kalıyorum bazen

3 Beğeni

Benim ilk zamanlar iştahım açıktı ama sonradan sıcaklardan sanırım hiçbir şey yemek istememeye başladım. Şekerim düşüyor başım ağrımaya başlıyor mecburen azar azar yemeye çalışıyorum. Az az sık sık sık yemeye çalışın.

3 Beğeni

İlk aylarda bende öyleydim canım 4.aydan sonra öylr bir iştahım açıldı ki sorma tatlıyla ekşiyi bir anda yiyordum​:smile:

3 Beğeni

26+4 haftaligin aserme yaşamadım . Bende senin haftalarında anca mide bulantısını atlattım da yavaş yavaş yemeye başladım 24. Haftalarımda iştahım açıldı daha çok tatlı yemegei isteği geldi şükür yiyorum geçer diye düşünüyorum ama sık sık ye az ye

3 Beğeni

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi geçen 14. Haftalardaydin :blush::sparkling_heart:

2 Beğeni

Olur böyle 2-3 haftaya geçer

2 Beğeni

Bende oyleydim o haftalarda. Şimdide oyleyim. Şimdiki isteksizligim sıcakdan diye dusunuyorum. Bebegim icin mecbur yiyorum.

Sende bir seyler yemeye çalış. Bebiş haftasina gore geride kalmasin @Nigar1 :hugs:

3 Beğeni

Öyle yaaaa zaman geçmiyor derken 16 haftaya geldim :hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hamilelik sabr yolculugu. Rabbim bize sabrli olmayi ogretiyor. sabrli olmak anne olma demek zaten. Şimdiden bebeklerimiz icin sabr ediyoruz her acıya her zorluğa :face_holding_back_tears: O yuzden dogduktan sonra o aglayinca sabrla onu susdurmaya calisiyoruz,sabrla dil ogretiyoruz :face_holding_back_tears: Şükür bu duyguyu bize yasatan rabbimize :pray: @Flz

3 Beğeni

Çok şükür çok :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick: Rabbim isteyen hakeden herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Etrafımda yaşça benden küçük fakat halen anne olmayı bekleyen insanlar var hepsine dua ediyorum bu duyguyu yaşamalari için. Gebeligin eksi negatif yani aşırı duygusal olmak olaylara bazen mantıklı yaklaşımda bulunmamak sinir öfke alınganlık :person_facepalming:

2 Beğeni

Evet doğum ocakta. Baküden yazıyorum. Azerbaycanlıyım

1 Beğeni

Evet günler geçsin diye boşuna yaşıyorum. Resmen yemeden içmeden kesildim

1 Beğeni

Tanış olmamama məmnun oldum bende Azarbaycan yaşıyorum Bende Ocak Ayında olacak Doğumum Bebeyin cinsiyyətini biliyonmu arkadaşım adeta kız bebeklerde oluyor diyorlar boyle isdahsizlik

2 Beğeni

Bende erkek

2 Beğeni

İsim buldunuzmu @Nigar1 :heart_eyes:

1 Beğeni

Mən Xalid istəyirəm. Yoldaşım istəmir və araşdırmalar davam edir :joy:

2 Beğeni

Masallah Coxu Azeribaycandi ki burda 30 kecseydim bi zaman daha az kalsayfi fiyr dusunuyorum ama henuz 25+6 yola devam :melting_face:

1 Beğeni