6 aylık hamileyim kendimi sabah uyanırken genelde sırt üstü uyanık buluyorum bir zararı olurmu erken doğuma falan sebeb olur diyorlar
Teşekkür ederim daha dikkatli olacağım
Dikkate alıcam dediğinizi teşekkür ederim
- Haftadayım bende sırt üstü yatmayı cok seviyorum ama doktorum uyardı sağ yada sola dogru yatmamı söyledi sırt üstü cocuğa giden kan akışını yavaşlatıp buda bebeği strese sokuyormuş
Hiçbir şey olmaz. Robot değiliz sonuçta yattığımız gibi uyanalım
Benim doktorum karnın seni rahatsız edene kadar istediğin gibi yat dedi, her iki gebeliğimde de 7 ayımın sonuna kadar istediğim gibi yattım. Erken doğuma da yol açmadı
Uykuda illaki değişiyor yastik koymayı deneyin tam sırt üstü yatmamak için.Yastikla rahat edemezseniz de farkedince sola dönersiniz mümkün olduğunca sola yatinca bebeğe daha çok kan ve oksijen gidiyormuş
Ben sola yatamıyorum yaa sırt üstü ve sağ taraf rahat ettiriyo
En çok zorlandığım konu, ben hep yüzüstü yatarım şimdi sağ tarafıma yattığımda burnum tıkanıyor sol tarafıma yatabiliyorum sadece
Benim doktorum tercihen sag yada sola yatmami soyledi fakat ben uyuyamadigimi soyleyince, 34. Haftaya kadar yatabikecegimi soyledi sonrasi zaten istesende yatamazsin dedi gobekten
5 aya kadar önemli değil dedi benimkide sonra dikkat etcem
Bebeğim hangi taraftaysa tam tersi yönüne, daldıktan sonra gelişigüzel yastıklarla birlikte uyuyorum
Ben 5. Ayına kadar yüz üstü yattım hep öyle rahat ediyordum. Sonra sol tarafıma doğru yatmaya başladım. Şimdi de sağ tarafa doğru yatıyorum. Sol tarafa yatınca sanki bebek eziliyormus gibi geliyor bana. Bu aralarda düz yatıyorum öyle rahat ediyorum.
- ay her şeyin değişmeye başladığı bir aymış gerçekten. Karnım büyüdüğü için bende oturup kalkarken yatarken her şeyde zorlanmaya başladım
ben bir sırtıma bir bacak arasına yastık alıyorum o şekilde uyumaya çalışıyorum. Ama uyuduğumuz gibi uyanmamız imkansız zaten çok sıkıntı etme kendine
Erken doğuma sebep olduğunu duymadim ,sadece annenin , omurgasın hasar vere biliyor.
Ben hep sırt üstü uyudum erken doğum falan olmadı ,birde sol tarafa uyuyunca bebiş için daha iyi diyorlar canım
Bu yatma konusu beni mahvediyor zaten bebeğim hep sağ tarafta duruyor ve ben mecburiyetten sola yatıyorum sol tarafımı hissetmiyorum bazen
Ben sag sol dönüp duryorum valla sırt üstü asla yatamıyorum nefes alamıyorum sırt üstü olunca sag sol dönmekten uyumam çok zor oluyor
Hangi pozisyonda rahat uyuyorsam artik cunku uykuya dalmakta zorluk cekiyorum.
14+5 olduk sol kasik tarafim agriyor bu yuzden sola yatamıyorum sırt üstü hemen uyuyorum qma tedirgin oluyorum saglikli olmadığını söyleyen cok oldu