Bende abur cubur dan uzak durmaya çalışıyorum canım tatlı birşeyler çekince meyveyle bastırıyorum zaten pasta çikolata yiyincede kusuyorum tamamen uzaklaşamıyor insan ama tüketimi azaltıyorum yiceksemde az yiyorum şuan başlardayız aşermeler artınca bilmiyorum irademi koruyabilirmiyim
Ben hamileliğimden beri 2 yada 3 kez kendim iyi pişirip sucuk yedim oda azcık tostun içinde . Onun haricinde cips , asitli içecekler ve meyvesularını kestim çoğu paketli gıdaları yemiyorum bir tek çikolata ve dondurma yiyorum kızartmayı da kestim fastfood da yemiyorum , bir süre yemeyince zaten sonrada yiyesi gelmiyo insanın Doktora da sormadım yiyip yiyemiceğimi zaten sağlıksız olan besinler belli normalde bile tüketilmesi sağlıksız, en azından bu süreçte yemek istemedim ama aşırı canım çekerse hani bi tadına bakarım yani aşeriyoruz sonuçta ama çiğ olanların değil tabi
Gebeliği ilk ogrendigimde sağlık ocağı yeşil yapraklı sebzeleri dikkatli ye demişti tere roka gibilerimi acaba yoksa tüm yeşiller mi anlamdım salata yerken bile tereddütle yiyorum bazen…kola uzun zaman dir ilk defa bugün içtim ama pişmanlıkla …bırakın sucuğu salamı yumurta bile yiyemiyorum kokusu çok acayip geliyor
Valla ben yazdıklarınızı okuyunca saygı duruşunda bulundum ben yasak masak dinlemedim doktorumda o bu şu yasak demedi normal nadıl yaşıyosan öyle devam et dedi bende ettim. Mayonez kola sucuk abur cubur hep yedim yani abartıya kaçmadan yedim içtim hep. Şuan 40+2 deyim çok şükür bu zamana kadar bi sorun çıkmadı inşallah bu günden sonrada çıkmaz