Hamilelikte Yağ çöz vs kimyasal deterjan kullananlar var mı?

Kızlar 34 haftalık oldum doğum yaklaştı. Bu yüzden evi iyice temizlemek istiyorum ama kimyasal kullanmak yasak yağ çöz, çamaşır suyu vs kullanan var mı yada yerine önerebilecegi ? Ev çok batmış durumda korkumdan birşey yapmadım ama artik yapmam lazım

Merhaba, sirke ile yapabilirsin karbonattan destek alabilirsin. Bunlar çamaşır suyunun yanında melek kalıyor :grinning:

1 Beğeni

Ben ocağı temizlerken yağ çöz kullanıyorum dikkatli bir şekilde birşey olmadı şimdiye kadar

Valla bende banyomu tuvaletimi çamaşır suyuyla yıkıyorum yoksa nasıl olacak ki kaç gün kime diyim ocağıda yağ çözücü sıkıyorum

Ben bekarken çamaşır suyunu çok severdim şuanda da öyle fakat kokusu çok az etkiliyor temizlik yaptığım zaman çamaşır suyunun kokusu gelmesi lazım ki temizlik yaptığımı anlayim 19+4 üm dikkatli bir şekilde hepsini kullanıyorum

Bebeğinize ve size onları solumak çok zararlı kullanmayın sakın. Going zerro markalı doğal içerikli ürünler var mis gibi temizliyorlar ben hamileliği planladığımdan beri evde hep onları kullanıyorum . Hamile olmadığımızda bile onları solumak hormon bozukluğuna yol açıyormuş doktorum öyle demişti ben de kullanmayı bıraktım

Ben kullandım akşamına acillik oldum​:joy::smiling_face_with_tear:

Evet zararlı fakat önlemini tabiki alıyorum direk temastan yada solunumdan kaçiniyorum normal zamanda fazla fazla sıkıyorsam şuan 3-5 fıs fln hayatımızda ki çoğu şey zaten zararlı hamile olmasak bile eliminizden geldince zararı aza indirgemek gerekiyor

Benim doktorum özellikle söyledi ilk ay en önemlisi kimyasallardan uzak durmak diye. Bebeğimden ve benden önemli değil dedim yapmıyorum. Bence sende öyle yapmalısın

1 Beğeni

Astım hastasıyım ona rağmen çamaşır suyu veyağ çözücü mecbur kullanmak zorunda kalıyorum yapacak kimsem yok kullandigim günde maske takiyorum ama genede nefes darlığı yasiyirum bugün mutfak dolabını sildim yağ çözücü ile maskede takdim ama daraliyorum suan

7 aya girmeden dolabı sileyim dedim ama bidaha silemem gerkirse yağıyla kalsın çünkü sağlık önemli şuan acayip nefesim daraliyo