Hamilelikte ya da Doğumdan sonra Eşinizden beklentiniz neydi?

Benim eşimden beklentim ev işlerine ve bebek bakımına yardımcı olmasıydı. Şuan en azından uyutmak için ona veriyorum hep o uyutuyor . Ev işlerinde ona kitliyorum çoğunlukla

Hamilelikte yemeği onun yapmasıydı beni bir yerlere götürüp motive etmesiydi

6 Beğeni

Beni bebek diyilde ev işleri çok yoruyor eşim evde olduğu zamanlarda sağolsun yardım ediyor ama işte olarken çok zorlanıyorum tek başıma hem de oğlum ancak kucakta hepp ayakta tutuyorum belim kopuyor resmen uyuduğu zamanlarda 15 20 dakika oluyor o sırada da yemek mi yesem evi mi toparlasam çok zorr​:expressionless::zipper_mouth_face:

3 Beğeni

Hayat müşterek sadece kadına yüklememek lazım ev işlerini bence zaten kocanında görevi ortak herşey sonuçtaa :woman_shrugging: Keşke demeden yapsalar bide ama ataerkil toplumda yetişmişiz gözü kör olsun düzenin :expressionless::expressionless: Ben psikolojik olarak desteği için çok beklentiye girdim ne olursa olsun hamileyim beni idare et dedim ama eşim çok alıngan gönlünü çoğu zaman ben aldım :roll_eyes: Ağrı çekerken normal bunlar dedi hep ben elimden tutsun gözüme baksın sevsin öpsün alnımdan istedim beni ağrıyı sancıyı unuttursun isterdim ama normal normal diyip geçiştirdi hep… Çok mu şey bekledim bilmiyorum ki

5 Beğeni

Benimkide çok huysuz sürekli ilgi , konuşmak,kucak istiyor anlaşma yaptık bizde mecbur ama zorlanıyorum öğlen 14:30 dan 22:30 a kadar o çalışıyor. Bana laf etme dedi (cok laf ediyordum cocuga tek bakiyorum yeter diye ) tamam dedim o saate kadar ben bakıyorum çok zorlaniyorum e gecede ben kalkiyorum emziriyorum vs zor zorr

1 Beğeni

Eşim hamileyken bunları yapardı inanır mısın ? Ama ben herhalde biraz eşimden de tiksindim hamilelikte :rofl::rofl::rofl: hiç istemezdim onun bana konuşması yaklasmasi beni aşırı rahatsız ederdi . Şimdi cocuk oldu zaten yorgunum bide gelip iyi misin diye sormaz mi tukendim hicbirseye yanasamam ne konusmaya ne otekine

1 Beğeni

Vay yapan eş varmış demek ki gözüm açık gitmem​:smiley::smiley: Belki benimkide yapsa bende tiksinirdim insan hep olmayını istiyo ya :smiley: biz kadınlarda farklıyız aslında :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Kiz bana yapmacık geliyor bilmiyorum ya da alışık değiliz aile yapisi olarak hergun iyi misin diye sorar tuhaf geliyor

1 Beğeni

Alıştım diyorum geçecek az daha sabr paat daha zor gün geçiriyorum​:zipper_mouth_face:

2 Beğeni

Çocukla tek uğraşıyorum kendime vaktim kalmıyor . Onun işi bitincede gel muhabbet edelim diyor canım istemiyorum kendime vakit ayırmak istiyorum . Öyleyse böyle

1 Beğeni

Aa aynı bizde de​:rofl::rofl: bebeği uyutuyirum bi bakmışım kocam çay fln hazrlamış bana hevesini içinde bırakıp uzanmaya gidiyorum :rofl::rofl:

2 Beğeni

Ya işte coğrafya kaderdir diyolar ya aynen öyle atalardan ne gördüysek​:woman_shrugging:

2 Beğeni

Sevgimizi açık açık belli etmeyi söylemeyi böyle ince düşünceli olmayi asilamadilar bize . Biri yapinca anormal geliyor tamam iste ya kes uzatma falan oluyosun :rofl:

1 Beğeni

Anlayıştan başka hiçbir şey beklemiyorum

4 Beğeni

Benimki iş bağımlısı sürekli elinden laptop düşmüyo ki oturup iki konuşamıyoruz sadece yemek yerken onda da mutlaka tv açar :expressionless::expressionless:

2 Beğeni

Eşim 1 haftadır işle çok meşgul bende haliyle kızıyorum laf sokuyorum . Bana ciddi ciddi tamam o zaman işime laf ediyorsun sen işe gir ben çocuğa bakarım dedi .

2 Beğeni

Ahahha kafa dinleyeyim istiyo demek ki insan :face_with_hand_over_mouth::smiley:

1 Beğeni

Donald Duck Reaction GIF

1 Beğeni

Hamilelikte çok destek oldu Hamilelikte zaten her şey çook güzeldi :smiling_face_with_three_hearts:

Doğumdan sonra anne baba rolü bizi zorladı

5 Beğeni

Benim eşimde hamilelik de çok destek oldu biraz zor bi hamilelik geçirdim elim ayağım oldu resmen sağolsun ama çocuk olunca bakıyor bakmıyor değil uyutuyor altını alıyor yemek yapıyor sağolsun ama ben demeden yapsa daha da hoşuma gidicek :grin::grin:

3 Beğeni