Benim eşimden beklentim ev işlerine ve bebek bakımına yardımcı olmasıydı. Şuan en azından uyutmak için ona veriyorum hep o uyutuyor . Ev işlerinde ona kitliyorum çoğunlukla
Hamilelikte yemeği onun yapmasıydı beni bir yerlere götürüp motive etmesiydi
Beni bebek diyilde ev işleri çok yoruyor eşim evde olduğu zamanlarda sağolsun yardım ediyor ama işte olarken çok zorlanıyorum tek başıma hem de oğlum ancak kucakta hepp ayakta tutuyorum belim kopuyor resmen uyuduğu zamanlarda 15 20 dakika oluyor o sırada da yemek mi yesem evi mi toparlasam çok zorr
Hayat müşterek sadece kadına yüklememek lazım ev işlerini bence zaten kocanında görevi ortak herşey sonuçtaa
Keşke demeden yapsalar bide ama ataerkil toplumda yetişmişiz gözü kör olsun düzenin
Ben psikolojik olarak desteği için çok beklentiye girdim ne olursa olsun hamileyim beni idare et dedim ama eşim çok alıngan gönlünü çoğu zaman ben aldım
Ağrı çekerken normal bunlar dedi hep ben elimden tutsun gözüme baksın sevsin öpsün alnımdan istedim beni ağrıyı sancıyı unuttursun isterdim ama normal normal diyip geçiştirdi hep…
Çok mu şey bekledim bilmiyorum ki
Benimkide çok huysuz sürekli ilgi , konuşmak,kucak istiyor anlaşma yaptık bizde mecbur ama zorlanıyorum öğlen 14:30 dan 22:30 a kadar o çalışıyor. Bana laf etme dedi (cok laf ediyordum cocuga tek bakiyorum yeter diye ) tamam dedim o saate kadar ben bakıyorum çok zorlaniyorum e gecede ben kalkiyorum emziriyorum vs zor zorr
Eşim hamileyken bunları yapardı inanır mısın ? Ama ben herhalde biraz eşimden de tiksindim hamilelikte hiç istemezdim onun bana konuşması yaklasmasi beni aşırı rahatsız ederdi . Şimdi cocuk oldu zaten yorgunum bide gelip iyi misin diye sormaz mi tukendim hicbirseye yanasamam ne konusmaya ne otekine
Çocukla tek uğraşıyorum kendime vaktim kalmıyor . Onun işi bitincede gel muhabbet edelim diyor canım istemiyorum kendime vakit ayırmak istiyorum . Öyleyse böyle
Sevgimizi açık açık belli etmeyi söylemeyi böyle ince düşünceli olmayi asilamadilar bize . Biri yapinca anormal geliyor tamam iste ya kes uzatma falan oluyosun
Eşim 1 haftadır işle çok meşgul bende haliyle kızıyorum laf sokuyorum . Bana ciddi ciddi tamam o zaman işime laf ediyorsun sen işe gir ben çocuğa bakarım dedi .
Benim eşimde hamilelik de çok destek oldu biraz zor bi hamilelik geçirdim elim ayağım oldu resmen sağolsun ama çocuk olunca bakıyor bakmıyor değil uyutuyor altını alıyor yemek yapıyor sağolsun ama ben demeden yapsa daha da hoşuma gidicek