Hamilelikte varis çorabı kullanımı

24 haftalık hamileyim bugun kontrolu vardı ayaklarım şişti basarken zorlanıyorum ve ayaklarım ağrı yapıyor bu nedenle doktorum varis çorabı kullanmamı sabah giyip gece yatarken çıkarmamı söyledi külotlu çorap şeklinde olandan almamı söyledi aranız da kullanan var mı kullanım açısından nasıl oluryor

Kilotlu çorap şeklinde olanı nasıl giyeceksin gobeginle… ben hamilelik dışında külotlu çorap şeklinde yüksek basınçlı olanını gitmiştim ölüm gibi gelmişti bana hamilelikte giyemezdim sanırım…

Bana dize kadar olanı önermişti onu bile giyemedim ben

1 Beğeni

Hamile varis çorabı var ben de kullandım şu an sancım olduğu için giyemiyorum acayip rahatlatıyor evet külotlu çorap ama karnınıza zarar vermiyor baskı yapıyor az bişey sabah yere basmadan yataktan kalkmadan giyiliyor.

Benim 2.hamileligimden beri varislerim var 6 yil önce hamileyken aldim 1 ay bile giyemedim hem giymesi cok zor hemde giyip cikarirken cok zor oluyo cunku sert bi corap giyip cikarirken çok zorlandim birde zaten son aya kadar giymek imkansiz çünkü göbüş büyüyo hiç giyilmiyo bide bin lira olmus gecen ay kalp damara gittim yazdi 3.hamileligim 25 hafta bende. medikalle görüştüm hem gobek büyüyecegi icin almadim yoksa 2binde olsa alacaktım