Hamilelikte Vajina üst bölgesinde şiddetli acı

Merhabalar dostlar ben bu forumda yeniyim. 25 haftalik hamileyim 1 haftadir gecmek bilmeyen vajina kemiklerimde ağrıdan ziyade acı var. Yatakta sağa sola dönmek zulum oldu. Kalçam belim heryerim aciyor. Bir bilen var mi neden olur?

2 Beğeni

@Minnakanne hoş geldin :sparkling_heart: Rahmin genişlediği için kasılma oluyor normal birşey :smiling_face:ağrın geçmiyorsa doktora görüne bilirsin. Kaç yaşındasın? İlk bebişmi

Ilk bebeğim nasip olursa:) 28 yasindayim. Gecmedi yarin doktora gidicem ama tecrubeli annelerimden fikir alayim dedim, agridan ziyade aci cekmem beni rahatsiz etti:(

Memnun oldum sağ salim kovuşursun inşallah :pray: Nuran da tecrübeli anne adayı,konuyu görmemiştir belki sesleyelim o sana yardımcı ola bilir bence :smiling_face: @NURAN

Amin tesekkur ederim cok​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Minnakanne hoşgeldiniz :bouquet:belki bebek kemiklerinizdeki kalsiyumu çekiyordur

Ay hiç bilmiyorum ki ilk ya :face_exhaling:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Minnakanne

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Geçmiş olsun. Ben de yaşadım o ağrıları. Çok iyi anlıyorum seni. Bol bol süt içip magnezyum alınca azalmıştı

Hosbuldum cok tesekkur ederim benim size sorum şu ağrı miydi acı miydi Nuran hanımcım.?:smiling_face:

1 Beğeni

Acıydı :blush: Tarif ettiğinizi birebir yaşadım, yürüyemez hâle bile gelmiştim

Peki sizce doktora gorunmeli miyim yine de?:blush:

1 Beğeni

Bence söyle sen yine de ama muayene edip bir şey yok diyecek, bana öyle demişlerdi :smiley:

Aslinda gecen hafta gitmistim daha, ozaman bir sey demedi ondan iki gun sonra bu acilar basladi, bir sey olsa gorur muydu yoksa yeni bir sey mi oldu ay kafamda deli sorular​:cold_face:

1 Beğeni

Kalçanızın altına yastık koyup ayaklarınızı duvara dayayıp uzanın isterseniz iyi geliyor benimde o zamanlar vardı doktorum önermişti rahatlattı biraz

Tesekkur ederim Didem hanımcım​:smiling_face:

1 Beğeni

Rica ederim Didem inşallah kızımın ismi benim adım nursema :blush:

Aaa kusura bakmayinnn. Allah anali babali buyutsun insallah​:nazar_amulet::pray:t2:

2 Beğeni

Ne kusuru teşekkür ederim inşallah hepimizin :white_heart:

1 Beğeni

Benimde alt tarafımda yürüyüş faşan yapınca yada markete gidip gelmem de bile oluyo. Ağrı giriyo yatıyom dinleniyom geçiyo ama ağrıdığı sıra eğlip kalkamıyom ağrısından direk yatıyom. Cmrtesi kontrol var şeker testi yapılacak o zmn doktora soracağım inş. Unutmazsam burayada yazarım. Kilo alıyoruz ya ondandır die düşünüyorum genişliyo otası galiba. Yani inşnöledir​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ben doktoruma sordum normal olduğunu söyledi kontrolde de herhangi bir acilma yoktu. Magnezyum verdi, denilenler doğruymuş:pray:t2:

1 Beğeni