Hamilelikte uzun yol

Kızlarrrr kaçıncı haftaya kadar uzun yolda sıkıntı yaşamayız aranızda hamilelikte uzun yol yapanlar rahat olmak için neler yaptı

5 saat kadar yolculuk yapmıstım 20. Haftamda ancak seyahatten birkac gün öncesi doktor kontrolüne gidip durumu anlattım. İlk 3 ay son 3 ay hiç önermiyoruz demişti aslında hamilelikte seyahati önermiyoruz ancak kişinin kendi tercihi demişti. Bebeğimin o anki durumuna göre bir sorun görmediğini belirttiği icin ben seyahat ettim yarım saatte, 1 saatte bir mola verip 10 dk kadar yürüyüş yapmıstım bunu önermişti. Sorun yaşamadım. Bence doktorunuzla konusun bu konuyu bebeğinizin o anki durumuna bağlı olarak karar vermeniz daha iyi olur

1 Beğeni

36.haftamda 12 saat şahsi arabayla yolculuk yaptım 45 dk da bir durup 10 dk yürüdüm evert midem çok bulandı normalde asla bulanmaz ama saat çok olunca ister istemez yorgun düşüyorsun doktorda bana sıkkntı olacağını sanmıyorum ama yürü ve sakın aç kalma demişti benim için bi sıkıntı olmadı olabildiğince hafif şeyler ye canım meyve durduğunda mutlaka sıcak bi çorba iç bence sıkıntı olmaz

Saat başı yürüyüş yapmazsan zaten ağrı vuruyo sancı oluyo filan​:sweat_smile: saat başı yuruyus,pesine bi bank bisi bulup ayaklarini uzatiyosun bi 10dk yani saat basi minimum 20dk mola desek +tuvaletede ugruyosun biz o saat basi molalari 30dk yapalim​:sweat_smile: 5saatse gidecegin yol 30ar dk molalarla sırf ekstra 2.5saat mola ekle​:woozy_face:gidecegin uzun yol hepten uzuyo tekrar dusun bence