Hamilelikte uykudan zor uyanma

merhaba kızlar ben 5ay 2haftalık hamileyim çok zor uyanıyorum uykumdan yorgunum sanki uykusuzum günlerdir uyanamıyorum 11 e kalkıyorum en geçi eşim de tedirgin oluyor bu yüzden bebek aç kalır fln diyor​:grinning: Bebeğe zararlı olur mu? bu kadar uyumam ?

1 Beğeni

Anne karnında bebek gününün büyük bir kısmını uyuyarak geçirir. Özellikle gebeliğin 7. ayından sonra bebek, 24 saatin, %80 - %90’ını uyuyarak geçirir. Onlarda uyuyorlarmış :rofl::blush:

1 Beğeni

Bebeğin aç kalma gibi bir durumu yok canım. Elbette düzenli beslenme zaten önemli ama uyku da bir o kadar önemli. İlk gebeliğimde ben de çok uyurdum, sabah 11 i bulurdu bazen kahvaltı yapmam. Ben de endişe ederdim bebeğimi aç bıraktım diye düşünerek ama bebek zaten amnion sıvısından da besleniyormuş. Bebek aç kalmazmış yani :blush:

2 Beğeni

evet ya benimki 5aylığmıza kadar tekmeler fln şimdi ara sıra oluyor doktorum büyüdüğü için hem de uyuyor dedi​:grinning::grinning:

kocam benden çok endişeliydi ama anlatamıyorum ki benden asılı olan birşey deil diye​:rofl: çok uyuyorum zaten kendim uyku hastasıyım bebekten önce de uyuyordum ama şimdi daha fazla o yüzden endişeliydik​:grin:

1 Beğeni

Yok yok, hamilelik demek bolca uyuyup dinlenmek demek zaten canım, korkmayın :grin:

1 Beğeni