merhaba kızlar ben 5ay 2haftalık hamileyim çok zor uyanıyorum uykumdan yorgunum sanki uykusuzum günlerdir uyanamıyorum 11 e kalkıyorum en geçi eşim de tedirgin oluyor bu yüzden bebek aç kalır fln diyor Bebeğe zararlı olur mu? bu kadar uyumam ?
Anne karnında bebek gününün büyük bir kısmını uyuyarak geçirir. Özellikle gebeliğin 7. ayından sonra bebek, 24 saatin, %80 - %90’ını uyuyarak geçirir. Onlarda uyuyorlarmış
Bebeğin aç kalma gibi bir durumu yok canım. Elbette düzenli beslenme zaten önemli ama uyku da bir o kadar önemli. İlk gebeliğimde ben de çok uyurdum, sabah 11 i bulurdu bazen kahvaltı yapmam. Ben de endişe ederdim bebeğimi aç bıraktım diye düşünerek ama bebek zaten amnion sıvısından da besleniyormuş. Bebek aç kalmazmış yani
evet ya benimki 5aylığmıza kadar tekmeler fln şimdi ara sıra oluyor doktorum büyüdüğü için hem de uyuyor dedi
kocam benden çok endişeliydi ama anlatamıyorum ki benden asılı olan birşey deil diye çok uyuyorum zaten kendim uyku hastasıyım bebekten önce de uyuyordum ama şimdi daha fazla o yüzden endişeliydik
Yok yok, hamilelik demek bolca uyuyup dinlenmek demek zaten canım, korkmayın