Hamilelikte Uyku Düzeni

Merhabalar, kendi kendime düşündüğüm ama araştırırken pek yanıt bulamadığım bir soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte düzenli uyku, bebek doğduğunda da bebeğe etkisi olur mu? Yani anne karnında bir düzene girebilir mi​:roll_eyes::grinning:

1 Beğeni

Ben hiç sanmıyorum ama bilimsel değil benim dayanağım​:sweat_smile: mesela anne karnında hareketli olduğu zamanlarda uyumaz diyorlardı ama benim kız uyuyor :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Yani bende bilimsel hiç bir şey bulamadım. Deneyimlerden yola çıkarak bir sonuca varmak istemiştim. Teşekkür ederim yazdığınız için :smiling_face::smiling_face: uykuyu seviyorduysaa demek ki​:melting_face::grinning:

1 Beğeni

Hamileyken hep kıpır kıpırdı. Doğduktan sonra uyanıkken fena ama uyuduğu zaman melek melek :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Hehehe uyurken hepsi aynı sanırım anneler için​:grinning::grinning::grinning:

2 Beğeni

Yok canim dogdugunda bile zor olusuyorr uyku düzeni kaldi ki anne karninda oluşsun ama şunu diyim sana benim oğlan karnımdayken gündüzleri sakindi gece tepinirdi dogdu yine aynı gündüz uyuyor gece oturuyoruz

3 Beğeni

Benimki uyurken de kıpır kıpır 5 dakka da bi kafasını falan saga sola cevirmese rahat edemez :grimacing::grimacing:

2 Beğeni

Allah kolaylık versin :melting_face::melting_face: Uyku düzeni de aktarım oluyor mudur diye düşünmeden edemedim valla,hamilelikte uyku düzeni önemli deniyor ya belki dedim bii ihtimal :grinning::face_with_peeking_eye::nerd_face:

1 Beğeni

Bende de benzer haller olduğu için çocuğa ne diyebilirim ki​:grinning::grinning: huydur kokar, soydur çeker derler ya illa ki bir şeyler aktarıyoruz bence

1 Beğeni

İlk kızımda yaşadım ben bunu. Doğduğunda da aynı uyku düzeniyle bozulmadan devam etti :blush:

3 Beğeni

O zaman ben hiiç bu saatleri bulmadan uyuyayım bari :smiling_face: Çünkü çevremde uyku problemi yaşayanlar var çocuğu uyumadığı için kınamıyorum aslaa ama insan duyduğunu yaşıyor :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben çok inanarak meditasyon da yapmıştım, belki de o etki etmiştir :blush:

2 Beğeni

Meditasyon kesinlikle etkili oluyor ben hayatımda başka alanlarda deneyimlediğim için biliyorum ama hamilelik için bir defa olumlama dinledim sadece bir planlama şart bana​:melting_face:

1 Beğeni

Bayılıyorum sana gerçekten. Keşke bende yapa bilseydim şimdi uykusuz kalmazdım

1 Beğeni

İlkinde başarılı oldum da ikincide nerdeee :joy::joy:

Teşekkür ederim arkadaşım :blush:

2 Beğeni

Meditasyona ben de inanıyorum

İlk kızım karnımda hareket etmeye başladığında hep takip etmiştim ben. Gece 11 de uyurdu, sabah 7 ye kadar hiç hareket etmezdi. O saatler arasında uyuduğunu fark etmiştim

Her gece 10-11 arası meditasyon yapıyordum, kızımla iletişim kuruyordum. Doğduktan sonra da aynı düzende devam etti :smiley:

1 Beğeni

Bağlantı kurmayla alakalı bir çalışma gördüm geçen umarım mistik yoldadır o çalışma da bende yaparım​:sparkles::sparkles:

1 Beğeni

O dönemde tanıştığım bir ebe ve danışman vardı. İletişim kurmama o ebe yardım etmişti :blush:

Ne güzel ebeler var desenize, meditasyonu o mu yaptırdı yani ben mi yanlış anladım yoksa o mu önerdi?

1 Beğeni

İlk o yaptırdı, sonra ben evde ilerlettim :smiley: