Hamilelikte unutkanlık

Merhaba
Sanki biri beynimi almış kavanoza koymuş gibi hissediyorum.
Daha 2 saniye önce aklımda olanı unutuyorum
Unutkanlık için öneriniz varsa siz de unutmadan burda paylaşır mısınız

4 Beğeni

Bendede unutkanlik var hamilelikle ilgiliymiş,
Bazen makineye kıyafet atdığımda,mesela evde bir şey var onuda statik diyorum.sonra makineyi calistirdigimda artık aklıma.geliyornki ben bitanede şey atacaktim icine :rofl:gercekten çok şeyi unutuyorum.:sweat_smile:ama hmailelikle ilgili merak etme.

1 Beğeni

Sen bir de 3. Trimesterdaki unutkanlığı gör :rofl::rofl:

5 Beğeni

:scream::scream:evet ya ozaman kendimi.bile.ujuturum​:rofl:

1 Beğeni

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hamilelikde kusmayı nasıl engelleriz?

Bende başladı ya 6 ayıma 4 gündür gectim

1 Beğeni

@Cansu Ben de aynı durumdayım :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Hamile kaldığım gün dodex b12 iğnesi başladık 900lü degere ulaşmıştı geçen ay baktık 200 olmuş
Bebek alıyor galiba :smile:

3 Beğeni

Bir anda düşünürken bir anda uçmuş gitmiş oluyor sanki kelimler çok saçma ama yaşarken de sevimsiz birşey :woman_facepalming:t3: Eşlere bir malzeme daha çıkıyor gülmek için :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bu haftalarda balik hafıza diyolar bende öyleyim unutkanim cok sey cabuk unutuyorum

1 Beğeni

:rofl::rofl:ben bazen bildigim bir yerin ismini oyle unutuyorum ki sanki hic bilmiyormuşum​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Al benden de o kadar eşim bir şey verdi sakla bunu dedi sakladım sakladığını yeri unuttum :rofl: eskiden de vardı şimdi daha çok oldu o yüzden kendime hep şey derim yaşlanınca ne yapcam bilmiyorum

3 Beğeni

Kimlerde unutkanlık başladı :grin:

2 Beğeni

Bende çok unutkanim insülin ignemi unuttum bugün sabah için çok üzüldüm. Alarm kurdum alarmk kapatıp yapacaktım dalıp yemek yedim​:person_facepalming:

1 Beğeni

Sen de böyle olsun istemezdin bilerek olmadı kendine çok kızma zaten hastasın bi ton derdin var

1 Beğeni

Ay bende bende​:sweat_smile::sweat_smile: elimde boş bardakla dolaşıp bunu napcaktim diyorum resmen eşimden birşey istiyorum unutup bidaha istiyorum bana gülüyor :sweat_smile:

2 Beğeni

Ayy evet ya salondan mutfağa birşey yemeye gidiyorum ne yiceğimi unutup geri geliyorum :sweat_smile: bazen tuvaletimi yaptım mı yapmadım mı onu unutuyorum :smile::smile:

2 Beğeni

Doktorumda kızdı Perşembe kontrol e gittiğimde sürekli unutursan dikkatsiz davranirsan bebegine zarar verirsin dedi iyice panik oldum :sweat:

1 Beğeni

Aa unutkanlık şiddetini nasıl bilicez ki

1 Beğeni