Merhaba
Sanki biri beynimi almış kavanoza koymuş gibi hissediyorum.
Daha 2 saniye önce aklımda olanı unutuyorum
Unutkanlık için öneriniz varsa siz de unutmadan burda paylaşır mısınız
Bendede unutkanlik var hamilelikle ilgiliymiş,
Bazen makineye kıyafet atdığımda,mesela evde bir şey var onuda statik diyorum.sonra makineyi calistirdigimda artık aklıma.geliyornki ben bitanede şey atacaktim icine gercekten çok şeyi unutuyorum.
ama hmailelikle ilgili merak etme.
Sen bir de 3. Trimesterdaki unutkanlığı gör
evet ya ozaman kendimi.bile.ujuturum
2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hamilelikde kusmayı nasıl engelleriz?
Bende başladı ya 6 ayıma 4 gündür gectim
@Cansu Ben de aynı durumdayım
Hamile kaldığım gün dodex b12 iğnesi başladık 900lü degere ulaşmıştı geçen ay baktık 200 olmuş
Bebek alıyor galiba
Bir anda düşünürken bir anda uçmuş gitmiş oluyor sanki kelimler çok saçma ama yaşarken de sevimsiz birşey Eşlere bir malzeme daha çıkıyor gülmek için
Bu haftalarda balik hafıza diyolar bende öyleyim unutkanim cok sey cabuk unutuyorum
ben bazen bildigim bir yerin ismini oyle unutuyorum ki sanki hic bilmiyormuşum
Al benden de o kadar eşim bir şey verdi sakla bunu dedi sakladım sakladığını yeri unuttum eskiden de vardı şimdi daha çok oldu o yüzden kendime hep şey derim yaşlanınca ne yapcam bilmiyorum
Kimlerde unutkanlık başladı
Bende çok unutkanim insülin ignemi unuttum bugün sabah için çok üzüldüm. Alarm kurdum alarmk kapatıp yapacaktım dalıp yemek yedim
Sen de böyle olsun istemezdin bilerek olmadı kendine çok kızma zaten hastasın bi ton derdin var
Ay bende bende elimde boş bardakla dolaşıp bunu napcaktim diyorum resmen eşimden birşey istiyorum unutup bidaha istiyorum bana gülüyor
Ayy evet ya salondan mutfağa birşey yemeye gidiyorum ne yiceğimi unutup geri geliyorum bazen tuvaletimi yaptım mı yapmadım mı onu unutuyorum
Doktorumda kızdı Perşembe kontrol e gittiğimde sürekli unutursan dikkatsiz davranirsan bebegine zarar verirsin dedi iyice panik oldum
Aa unutkanlık şiddetini nasıl bilicez ki