Hamilelikte Tuvalet sıkıntısı

Bizim vədə tuvalet yerden ,və ben tuavaletde oturunca biraz rahatsiz oturuyorum.
Bir sorun olurmu bu?eşim sandalyeli alayim diyor ben istemiyorum.
Əgər sorun olmazsa yerde oturmaya devam edeyim.
Bilgisi olan varsa sevinirim.

Rahatsiz ediyor evet ama alaturka tip yani eski tuvaletler daha sağlıklıymis pelvik kaslari calistirdigi icin ozellikle son aylarda o lavabolarin kullanılmasını öneriyorlar

1 Beğeni

@Giz9435 Tesekkur ederim arkadaşım :grinning::rose:

Rica ederim :blush::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

canee sen nasıl dayanıyorsun​:sleepy: ben çok zorlanıyorum doktora her gittiğimde ordakı tualetler yerden rahat edemiyorum , yavaş yavaş oturup kalkarsan bir sorun olmaz bence bebeğe

1 Beğeni

Zorlaniyorum evet,ama egzersiz yapiyorum sanki ötür kalk :joy:
Şaka bi yana ama karnim buyudu diye.
Oturdugum yerden kalkamiyorum.

1 Beğeni

ben kendi evimden başka bir evde oturamıyorum rahatsız oluyorum iğreniyorum diye,nereye gitsem o zorlukla karşılaşıyorum anlıyorum seni​:rofl:

2 Beğeni

Ben de bu konuda çok zorlanıyorum. Özellikle dışarıda klozetlerin çok pis olduğunu düşünüyorum. Her yerde de alaturka tuvalet yok dışarıda gönlüme göre tuvalet bulmak çok zor.
Temizlik imandan gelir diye bir söz var ama çok az yer bunu benimsemiş :melting_face:

3 Beğeni

evet hem kadın olucaksın hem de gittiğin yeri pis bırakıyorsun , keşke herkes böyle düşünceli olsa temiz bıraksa ama yok nereye gitsem iğreniyorum temiz yer bile olunca iğrendiyim yerler aklıma geliuor ne olur ne olmaz diye oturamıyorum

Erkeklerin tuvaleti daha pis :nauseated_face: ellerini yıkamayan erkekler bile var.
Çantasını lavaboya koyan kadınlar görüyorum. Ben mi mikropları fazla kafaya takıyorum diyorum. :face_with_peeking_eye::thinking::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy:

2 Beğeni

Dısaridaki tuvaletlerde,bir defa kullanimlik klozet hijyenik poşetler oluyorya,japonyalilarda cok gordum internetde,bilmem anlata bildimmi​:face_with_hand_over_mouth:bizdede olmali bence,dısarida tenimi değdirmemeye çalisiyorum hep​:persevere:

1 Beğeni

Her klozet gördüğümde sanki tüm mikroplar ordan bana bakıyormuş gibi hissediyorum resmen :roll_eyes:

2 Beğeni

:grin::grin: ben de öyle görüyorum

Virus Spray GIF by Fluffy Friends

2 Beğeni

Evet arkadaşım.baska yerde tuavlete girmemekde anneme benzemişim :person_facepalming:
Eve gelene kadar icimde tutuyorum.

1 Beğeni

Ben bir kez girdim başka yerde tuvalete,eşimle yemekteyken,tutamiyodum artik.
Tuvalete girmeden once nefesimi cekip girdim :joy:
Bir bakdim oturakli tuvalet ve icindeki cişi cekmemişler ay bir pişman oldum ki o tuvalete girdigim icin.
Oturmadim igrendigim icin,başka tuvaletden igreniyorum cunki.
Bende tuvalet buyukdu orda su akıni olan yer vardı orda yerde oturdum :joy::joy::joy:sora suyu akıttım gitdi.
İlk ve son tuvalet ziyaretim oldu başka yerde.:confounded::confounded: