Evet ya,benimde komşular sogan pişirince bu ne ya,benim soganimdan bile bu koku bu kadar gelmiyor diyorum.sinir oluyorum.oda kucuk və ikitane diye.kacmaya yerimde yok
Kebapı yiyemiyorum ki,ama severdim.
İnsan sevdigi seyi yiyememesi zor bir sey
Evet ya başkası yapınca soğanı daha da kötü geliyor bir tek bana öyle geliyo sanırdım
Evet eskiden kokusuna bile bayılırdım özellikle tavuk ızgara fakat şuan hayvansal ürün ızgara kokusu beni mahvediyo
Ilk baslarda yemek bile yapamadim sogan salca kokusu asiri tiksinmistim simdi gecti sukur ama cay ve Turk kahvesi hala icemiyorum
Yumurtadan tiksindim aklima geldikce bile ogurmem icin bir sebep
Aynı şekilde ben de yumurta yiyemiyorum normalde çok severim her sabah omlet yapardım şimdi kokusuna dayanamıyorum
Hayatını tatlılar yiyerek geçiren ben. 9 aydır aşırı tiksiniyorum tatlı görünce
Bana da tersi oldu çok tatlıyla aram yoktu deli gibi her gün tatlı yemek istiyorum
Ben balıktan tiksiniyorum bir kere balık yaptım şuan sanki herşey de balık kokusu alırım
Ahhh bu hamilelik tüm dengelerimizi alt üst etti
Bütün bakliyat yemekleri pilav, kurufasulye, nohut, mercimek… Hiçbirini aç kalsamda yemiyorum
Kız neyle besleniyorsun ?
İşte hergün kendime bende bunu soruyorum ne yicem diye Allah kimseyi bunlardan tiksindermesin iş yerinde hep bu yemekler çıkıyor o yüzden genelde çorba içip kalkıyordum bu yüzden çok zorluk açlık çektim diyebilirim evde kendim muhakkak sebze yemeği hep yapıyorum ya da sandviç yiyorum çok seviyorum
Kız kokusundan falan mı tiksindin peki ?
Kaçıncı haftalarda tiksinmeler başladıı
Nasıl desem yerken sanki boğazıma takılıyor gibi hissediyorum kıvamından gibi lapa yutar gibi hissediyorum sonra zorladım kendimi yemek için ama yok bir kaç kaşık ancak hatta şöyle diyim aynı şekilde muzu de yiyemememeye başladım boğazımı alıyor gibi bir kaç kere kusuyordum yerken
Ben de balıktan tiksinmiştim
Sana sebze yemeği önerisi diye konu açalım ben sebze yemeklerjni çok severim.