Hanımlar biraz internetten araştırdım hamilelikte Yusuf süresini okumak ve dinlemek bebeğe çok iyiymiş peki hangi tesbihler çekilmeli bilgisi olan yazabilirmi?
-Estağfîrullahel’azîm ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etebü ileyh -Subhanallahi ve bi hamdihi -El mübdi celle celalühü -Ya musavvir -Ya rakıb -Ya mutekebbir -Ya vedud -Ya rabb -La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh, lehul mulku ve lehul hamdu ve hüve ala kulli şey in kadir
-Subhanallahi ve bihamdihi adede halkıhi ve rıza nefsihi ve zinete arşihi ve midade kelimatihi.
-Subhanallahi velhamdulillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber.
Ben bunları çekiyorum sürekli bir hoca hanım arkadaşım önermişti yanına çiçek koyduklarımı hergün 99 defa diğerlerini de en az 11 defa çekiyorum hergün çok rahatlatıyo elimde tesbih sürekli kafamı boşaltıyor terapi gibi hepsinin faydasını tek tek yazıp araştırabilirsiniz.
Sure olarak da YouTube dan hergün meryem suresi yusuf suresi asr suresi inşirah suresi duha suresi dinliyorum ruhuma iyi geliyor yine araştırma yapabilirsiniz
Çok teşekkür ederim
Birde ilk 5 ayda eğer baba annenin karnına elini koyup ya mubdi ya musavvir diye 99 defa söylerse bebek sağlıkla dünyaya gelir diye instagramda görmüştüm denemekten zarar olmaz diye düşünüyorum