Kızlar şuan 10+1 haftalik hamileyim bugün tavuk döner yedim için de biraz yesiilligide vardı biraz tereddüt ettim bir sıkıntı olur mu??
Pişmiş ürün neden sıkıntı olsun canım, ahh bu süreçte ister balık olsun ister tavuk farketmiyor güvendiğin yerlerden yemek yemeye çalış ve mümkünse iyi pişmiş olsun bir sıkıntı olmaz
Yok canım olmaz iyi piştiği ve yapıldığı yer temiz olduğu sürece yiyebilirsin
Hamile kalmadan önce hep yediğim yerdi şimdi hamile olunca insan hersyden korkuyor ben zaten tavuktan çok yesillikten korktum biraz
Daha önce hep yediğimiz yerdi bir sıkıntı olmamıştı nasıl yapıldığını görmediğimiz için insan korkuyor biraz canım çok cekmese yemezdim ama canım istedi inşallah bir şey olmax
Olmaz canım kendine sitres yapma benim canım çok çekerse marketten döner alıyor evde kendim yapıyorum
Bundan sonra bende öyle yapmayı düşünüyorum Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Marketten al zaten onlar pişmiş oluyor ben ayrıca tavada tekrar pişiriyorum çiğ kalmasın diye marul domates falan aynısı oluyor bi dene hem için de rahat eder
Çok mantıklı bende yapayım inşallah bı dahakine hem yeşilliklerini kendim iyi yıkarım.
Sizin ki kac haftalik
13+3 olduk canım
Maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağniza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Peki toksoplazmaya şimdiye kadar kaç kere bakıldı sizde
İnşallah canım ama 3 gündür idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum neden bakılsın ki
Allah kolaylık versin inşallah canım bol bol su iç doktoruna danistin mi hiç
Randevu bulamıyorum en erken Nisan 16 ya var acil de birşey yapmıyor ultrason cihazı da yok
Neler yapıyorsun peki enfeksiyon için suan
Gebeliğin başlarında da geçirdim daha çok eşinden bulaşıyormuş tekrar oldu bol su 4 saate 3 litre su içiyorum antibiyotik kullanıyorum bebeğe zarar vermeyecek varmış doktor vermişti daha öncesi
Allah sifalik versin inşallah canım idrar yolu enfeksiyonu da çok rahatsız eden bir şey ama sen bol bol su iç inşallah geçer
Güvenilir yerden yenildiği sürece sorun olmaz, afiyet olsun
Azaldı canım Ekim anneleri sohbetine gel oradan konuşuruz çok tatlı arkadaşlar var oradada
Tamam canım gelirim