Hamilelikte tarçınlı salep

Kizlar kaç gündür canım çekiyordu toz salep yaptım içerken bile nefesim kesiliyordu acaba bebeğe zararı var mıdır :pleading_face:

1 Beğeni

Valla ben hamileyken aşerdim içtim 15 haftalığım bi sıkıntı yaşamadım. Ama neden nefesin kesiliyor

1 Beğeni

Bende 28 haftaligim bilmiyorum tarçın vardı içinde bebek kötü etkilenmez inşallah

2 Beğeni

Ben tarçın koymadım içerken tatlı yediğim zaman üzerine falanda koymuyorum. Sanmıyorum bende ananaslı meyve suyu içmiştim bilmeden bi sıkıntı olmadı. Ama rahat etmek için bir doktora git istersen

1 Beğeni

Maydanozlu salata falanda yiyoruz yani çok bi sıkıntı olmaz

Afiyet olsun :blush:

Bir şey olmaz merak etmeyin :blush:

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim hepinize :pray::hugs:

2 Beğeni

@melikeyoruk yok toz şeklinde satılan hazır karışım var ya ondan bahsediyorum içeriğinde oda vardi

2 Beğeni

Ben şimdi bidaha içtim daha önceden de içtim bi sıkıntı olmuyor için rahat olsun :pray:t2:

2 Beğeni

@melikeyoruk afiyet olsun canım teşekkür ederim ilk gebelik olduğu için her şeyde tereddüt ediyoruz :blush:

1 Beğeni

Sanada afiyet olsun :slight_smile: maalesef öyle. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :hugs: amin inşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah :rose::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni