Arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim hemen hemen son 2 haftadır sürekli ciddi anlamda halsizlik yaşıyorum kafamı yastiktan kaldıramıyorum ne kadar uyursam uyim bir uyanıyorum bakıyorum gün bitmiş ve hala uyku halsizlik devam ediyor sizce bu kadar olması normal mi veyada doktora danışmali mıyım?
Bende uyku hali 15. Haftadan sonra bitmişti. Acaba kan değerleriniz mi düşük? Aile sağlık merkezinde kan değerlerine baktırın isterseniz
Vallahi gidicem artık dayanamıyorum daha fazla sanki hasta gibiyim çevremdeki herkeste daha erken bunun için fln diyorlar ama bilemiyorum
Ben 18-20 haftama kadar öyle olmuştum demir ilacı alıyodum o yüzden söylemişlerdi uykumun çok olması. Bide son 2gündür sürekli yine uyuyorum
Bizde pazartesi 20 haftalık olacak al bendende okdar ya çok halsizim 2ci gebeligim 1incide böyle dgldim ama bunda hep bil halsizlik hep bir üşenme halı var
Normal canım yeni doğum yaptım hamileliğimi başjndan beri uyuyarak geçirdim . Bitek ikinci trimestrda biraz enerjiktim. Başında ve sonunda hep uyudum gece gündüz demeden. Uyumak daha iyi uyuyamamaktan bağzı hamileliklerdede uyku tutmuyor. Bende salıyodum kendimi artık.