Benim kuzenimde dikkat eder ve o markadan başka hiçbir tavuk yemez. Dışarda tanımadığı yerde asla et yemez. Ne güzel yapıyosun biz bilmediğimiz şeyler yyiyoruz okadar dikkat edemiyoruz. Halbuki bilmiyoruz nasıl kesiliyor harammı helalmi.
İnan alışınca insanın içi almıyor zaten farklı markaları. Kokusu bile mide bulandırıcı geliyor. Önceden zor bulunuyordu ama artık daha kolay ulaşmak. Kesinlikle sanada tavsiye ederim
Canım ben böyle konulara dikkat ederim ama eşim etmez o tavuğu sürekli almaz bu uğraşı yapmaz sürekli
Zaten yedikten sonra kotu oldum ishal oldum ve midem kotu oldu bi daha yemem bana iyi.gelmedi
Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler bugün pizza da sucuk yedim ve canım da mantı çekti internetten baktım önerilmiyor doğru mu
Evet normalde işlenmiş gıdaları önermiolar sosis salam sucuk gibi ama bende sucuk cok nadir yediğim oldu onuda iyi pişirmen gerekio
Mantıyı ilk defa duydum
Evet yani fırında pişti zaten güzel pişmiş ti ama daha da yemem heralde teşekkür ederim
Bende ama internetten baktım şimdi pisirecem kendime öyle aklıma geldi iyi değilmiş
Rica ederim sıkıntı olmaz merk etmeyin mantınında bi zararı olabilcgini dusunmuyorum bence canınız ne cekiosa abartmadan yiyin herseyin fazlasi zarardir herzaman
13 haftalık hamileyim hiç sucuk yemedim dikkat ettim yarın eşimle pikniğe gidicez canım mangalda sucuk çekti yesem ne olur kiiii (Torku sucuk)
Yani buna yorum yapmak zor. Risk var çünkü.
Ben hamileliğin başında 2 gün boyunca sadece sucuk yedim ve hala daha yiyorum
Bence hiç bişi olmaz ben herşeyden yedim dünyayı yedim sonunda sağlıklı besili oglum dogdu
Ben hep yiyorum bı Kayserili olarakta uzak duramam çok şükür hiçbirsey olmadı niye yenmeyecek onu anlamıyorum çiğ yemiyon ki sonucta