Hamilelikte spor

Merhaba kizlar size bir sey sormak istiyorum ben suan yeni hamile olmama ragmen hizli kilo aliyorum bunun sebebinin de aldigim vitaminlerden oldugunu biliyorum bu kilomu denge de tutmak icin hangi sporlari yapmaliyim hangisi saglikli olur sizce hamile olmadigim zamanlarda yapabildiğim her sporu yapıyordum dusuncelerinizi ve onerilerinizi bekliyorum​:heart_eyes:

2 Beğeni

Canım doktorlar belli bir haftadan sonra veriyor yeniyken bence kendini şuan yorma sadece dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat et . Sporu da doktora sorarak yapsan daha sağlıklı olur

(Benim doktorum 28 haftalıkken bile izin vermemişti tabi bende tansiyon vardı en küçük bir şeye çıkıyordu belli bir haftadan sonra vercem sana demişti)

1 Beğeni

Anladım tesekkur ederim :heart::heart:

1 Beğeni

Doktorlar 14 haftadan itibaren sporu öneriyor. @Zeyyyy

1 Beğeni

Riskli duruma göre değişir sormasında fayda var

3 Beğeni

Evet canım , böyle bir konu açılmıştı orda belirtmiştim. Konu taşınır diye uzun yazmadım.

1 Beğeni

Ben kilolu hamile kaldığım için hekim önerisinde diyete başladım. Ben kilo verdim üstüne sadece bebek kilo aldı. Hekimin bunu düşünerek vitamin mineral takviyesi yapması gerekirdi. Ben pregnom omega3 olanı kullandım

1 Beğeni