Hamilelikte soda tüketimi

Arkadaşlar dolaptan çıkmış sade soda içmek zararlı mı hamilelikte! İçim çok yanıyor diye içiyorum kimisi soğuk içme diyo kimisi soda içme diyo ben sodanın faydalı olduğunu sanıyordum her kafadan bi ses çıkıyo eski topraklardan o yüzden sizlere sormak istedim

@Tatlıheyecanım_3012 ben içiyorum dolaptan sade soda

Drum bana önerdi ama ben tadını sevmediğim için içemiyorum

Bende içiyorum çok da seviyorum da işte sürekli biri bişey deyince insan acaba mı diyo

O zaman demek ki bi zararı yok teşekkür ederim cevabınız için bende çok seviyorum meyvelileri hiç sevmiyorum

1 Beğeni

Benim doktorum günde 1 defa sade soda içmemi söylemişti

Valla soğuk içince içini rahatlatıyor insanın özellikle mide sorunun varsa bende yanma oluyor arada bir içiyorum geçiriyor

Doktorum bana hergün 1 tane iç dedi. Ben de sevmiyorum içemiyorum ama doktor önerdiği için içmeye çalışıyorum.

Denilenlere kulak asmayın bana da doktorum önerdi yüksek kalsiyum içerdiği için ama bn kalsiyum ilacını içemiyordum sade sodadan alıyorum dışardan gelen laflara kulak assaydım en başta kaynanamla kavga ederdim o çok karışıyordu sade sodanın bir zararı yok kalsiyumu yüksek diye tavsiye ediliyor

Geçen gün bı hasta yanımda sordu doktora faydası bile var magnezyum desteği veriyo istediğin gibi icebilirsin dedi ama tansiyon sorununuz varsa sodyum oranı az olanı tercih edin soğuk konusundada bı zararı olmaz zaten mideye inmeden kan gibi oluyor o

Soda cok faydali süt kanallarını acar 9 ay boyunca icmeniz de fayda var dogumdan sonra cok fazla sut yapior kullndgm icin oneriom

1 Beğeni