Arkadaşlar hamile kaldığımdan beri yemek yediyim halde acıkıyordum bıkmıştım çünki miydem bulanıyordu və kusuyordum yediklerimi.ama yemeyincede aç kalamıyordum malum.
Şimdi yine acıkıyorum ama hiç bişey yemek istemiyorum.
Acıkınca atışdırmalık bişey aklıma gelmiyor.her acıkdıgımda yemək yeməkdən de bıkıyorum.
Atışdırma olarak patlamış mısır yiyorum.ama doymuyorum.
Sizcə ne yemeliyim?atışdırma olarak
Daha sağlıklı, hem Bebişe hem size daha faydalı şeyler yiyebilirsiniz Ceviz, fındık, badem bunlar çok iyi geliyordu benim bulantıma Meyve, Yoğurt ve Süt de öyle. Meyveli Yulaflı Yoğurt, içine biraz da Ceviz karıştırıp yiyebilirsiniz. Hem faydalı hem doyurucu Besleyici olur
Çok güzel bir soru sormuşsun. Doktorum benim diyetimden çok memnun kaldı. Seninle 1 gün yediklerimden bahsedicem.
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
3 parmak kalınlığında pastörize beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Kahvaltıdan 2 saat sonra
1 adet kivi 4 adet fındık
2 saat sonra öğlen yemeği
4 yemek kaşığı sebze yemeği
Yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
2 saat sonra
1 adet meyve
2 saat sonra akşam yemeği
Sadece 1 tabak ne varsa onu yiyiyorum
Pilav varsa ekmek çorba içmiyorum
Makarna varsa ekmek çorba yok
Bulgur varsa ekmek çorba yok
2 saat sonra aklıma gelirse yine 1 adet meyva yiyiyorum
Eğer canım tatlı çekerse baklava 2 dilim
Sütlü tatlı 4 parmak büyüklüğünde
Meyveli hazır yoğurt değil zaten. Vitamin de olması açısından ben içine mevsime uygun meyve doğuruyorum yarım. Ben de çok fazla yiyemiyorum ama yediğim şeylerin de çocuğa faydalı şeyler olmasına dikkat ediyorum. Bence kesinlikle miktarından ziyade yediğin şey daha önemli
Hamileliğin başından beri yiyemiyorum cok midemi bulandırıyor. Ev yapımına benzer yoğurt alıyorum dışardan onu da sade yiyemiyorum yani havuç tarator, cacık şeklinde yiyebiliyorum.
@Elüf yukarıda da günlük beslenmemden bahsettim. Belki senin için faydalı olabilir
Şuan bebek senin depondan besleniyor. Sen sağlıklı beslenirsen depon boş kalmaz