Daha 15 gün önce idrar yolu enfeksiyonu var diye tek kullanımlık şase tükettim o zaman şikayetim yoktu şimdi yanmam ve sizlamam var bu kadar sık idrar yolunda hep ilaç mi kullanıyorsunuz yaşayan var mı doktora gitmeden geciremez miyim
20+5 haftadayim
Gebelik öncesinde aşırı derecede kanlı idrar yanma ve sık idrarım vardı bol su için suyunuzun içine biraz sirke damlatın ayağınızı sıcak tutmaya çalışın sıcak su torbaniz varsa vajina üstüne koyun rahatlatır aklıma gelenler bunlar inşallah yakın zamanda şifa bulursunuz
Birde bu yağı araştırın isterseniz ben henüz alıp kullanmadım ama iyi geliyormuş gerçekten bu yanma öyle pis birşey ki insan kim ne derse hepsini uygulamaya hazır oluyo sizi anlıyorum bir araştırın isterseniz
Bende hamilelik öncesinde kanli çok kez yaşadım sık kum dokerdim ondan olsa gerek hamilelikte de iki katı oldu arastiracagim yağı da çok teşekkürler ama sıcak su torbası zarar verir mi emin olamadim düşük tehlikem vardı hamam filan hep yasaktı sıcak suya oturma filan demişti o zaman doktor sirkeyi deneyeceğim
Düşük tehlikenizi bilmiyordum o zaman onu yapmayın yardım edeyim derken miniğimize zarar gelsin istemem Allah korusun inşallah diğerleri azda olsa ağrınızı hafifletir
Yanmam zaman varsa zaten doktora gitmelisin canım öyle evde olacak bir şey değil hani bir bakılması lazım mantar enfeksiyonu mu var daha farklı bu ona göre sana ilaç tedavisi başlayabilir yani şimdiden önemini almış olabilirsin
Yarına randevum vardı öğleden sonraya idrar tahlilim var 15 günlük kabul eder mi bilmiyorum ins tekrar tekrar teste gerek kalmaz sıra bulmak hastanelere gitmek çok zor bu süreçte sürekli sürekli
İnşallah bir daha yapmazlar gerçi 15 gün olmuş normalde 1 ayı geçerse tekrar test yapıyorlar diye biliyorum sanmıyorum tekrardan testisin dediğin gibi devlet hastaneleri de randevu almak çok zor özel hastanelerde bir nebze hemen yapılıyor ama
Hamileligimin basindan beri surekli oluyorum. Antibiyotikler ilaclar . Dedigin gibi tek kullanimlik toz falanda verdi. Nioli yagida kullaniyorum ama hicbiri ise yaramadı. Sebebi su icmemek. Ben mide bulantisindan dolayo su icemiyorum. Her doktora gittigimde bol su icmemi soyluyor. İcemedigim icin tekrar nuksediyor. Bol su her seyin ilacı. Gecmis olsun
Canim yediklerinede dikkat et bol su tuket domates zeytin tursu yani asitli yiyecekler yeme doktorum bana bunlari tavsiye etmisdi faydasinida gordum
Bende kullandım o ilacı ama hala arada idrarda acıma altta ağrı batma okuyor iç camasirimi günlük değiştirin ve utuluyorum lavaboları yıkarım iki güne bir çamaşır suyu ile ama genede oluyor enfeksiyon beyaz renkde süt kesiği gibi ama çare yok fitikde daha beter yapıyor acitiyo
Çok su içerim aslında elimde şişeyle geziyorum evde ama domatessiz zeytinsiz asla yapamam ki o neden sebep oluyo ilk defa duydum beni fitil daha beter yapiyo direk kaşıntı oluyorum dün yatmadan sirkeli su içip yattım biraz hafifledi gibi bakalım yarına ne diyecek bu idrar yolları kadinlarin baş belası zaten oncesinde de kurtulamazdim ins şifa versin rabbim hepimize
Amin inşallah
Hayir sirkeli su sakin icme asitli seyler azdiriyo iste gecen hafta bi tabak tursu yedim kasinti akinti mahvetti beni bunlara bi dikkat et en azindan baya azalt canim
Öyle mi diyorsun tmm madem devam etmeyeyim turşu yemiyorum bu ara ama zeytin domates kahvaltı anlamam doymam bunları yemezsem
Bende surekli idrar yolunda enfeksiyon oluyodu doktor antibiyotik ve fitil yazdi 2 3 defa
Bakalım bugün gidicem ne diyecek tekrar tahlil istemesin yeterki
Dün tekrar tahlil verdim ilaç yazdı bugün yoğun enfeksiyon varmış sabahtir inanılmaz sancım var ilaca da baslicam nasıl geçer ki bu böyle bebeğe zarar vermesin doğum sancısı gibi altta vuruyor ya
Merhabalar aynı şeyler bendede var atlattınız mı acaba