Hamilelikte saç boyası yapılır mı

sevgili anne adayları Rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırsın sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip eylesin hamilelikte saçını boyatan oldu mu ve boya yapıldıktan sonra bi sıkıntıyla karşılaştınız mı acaba doktoruma sormayı unuttum :pensive_face:bu postta buluşalım lütfen :folded_hands:

Benim doktorum boyatabilirsin dedi yani sorun olmuyor :slight_smile:

Benim drum pek sorun etmedi diplerim de bayağı gelmişti 6.5 aylıkken boyadım ben kokuyu solumadım maskeyle hallettim bebekte çok şükür herhangi bi sorun yok. Dr um da saç boyasının kanıtlanmış herhangi zararı var yada yok demedi . Organik boyayla boyayabilirsin bence

Ben hamileliğim boyunca 3kez boyadım. Hiç bir sorun yaşamadım. Maskeyle yaptim o keskin kokuyu almim diye. Tüm pencereleri açtım o kokuya uzun süre maruz kalmiyim diye

Bende dokuz aylık hamileyim ve diplerim çok beyazladi Çarşamba mecburen boyatacam insllah sorun yaşamam aslında riski var diyorlar ama ne kadar doğru emin değilim

Kokuya çok maruz kalma kafi :blush: maske de tak beklerken de balkonda yada açık alanda bekle imkan varsa Allahın izniyle bişiy olmaz

Teşekkür ederim Birkaç gün önce kuaföre gittim kokudan mideme ağrı girdi sabah erken gel kimse yokken boyayalım dedi inslalh birşey olmaz

Olmaz merak etme ben kendim boyuyorum evde tümmcamları açtım maske taktım kapalı alanda çok kalmadım bekleme süremi de balkonda geçirdim havadar havadar miss :blush: