Daha 10+4teyiz iyice açıldı artık zaten
Bitkisel boya zararlı değil ama sarı ve açıcı olanlar zararli düz boyalar ilk üç aydan sonra birşey yapmıyor ama doğal içerikli sarı içerikli olanlar tehlikeli ama siyah kahve kestana vs
Ben normalde jeAns color kullanıyordum renk vermek için 1.5 2 ayda bir de normal boyayla boyuyordum. Şimdi onu sordum ona bile 20. Hafta dedi
Anladım ben de 1-2 güne gideceğim inşallah derki tabii ki boyayabilirsin istersen
İnşallah der çünkü gerçekten kızıl alınca berbat oluyor çingenelerin saçına döndü saçım
Bir de asıl yazın denize girilince zaten saman rengine dönücek benim ki her sene tatil dönüşü öyle oluyor işte o zaman naparım bilmem bu yine iyi hali onu düşününce
Bi izin çıksında artık Bi süre sadece jeAns color falan idare edeceğiz
Bebege zarari nedir boyanin banada onermiyorum dedi doktor.sadece kobek kordonuna bakilinca kimyasal kalintilar bulunmus boyayla ilgili fakat bebekteki zarari nedir
İlk gebeligimde boyadim hatirliyorum tabi ozamanlar internet vs bukadar yoktu biseyde olmadi sukur cumartesi gitcem doktora bi sorcam yine hem tetanozu hem boyayi
Kızlaaar hamilelikte saç boyatan var mı? 3 aydan sonra sıkıntı olmuyor diyorlar doğru mu
Valla adaşım organik boya ile boyanır doktorlar onu öneriyor
Merhaba Sevgili Anne Adayları Hamilelikte saç boyama hangi hafta da yapılırsa bebeğe zararı olmaz ?
Valla yedinci aydayim bu sorunun cevabını kendimde merak ediyorum
Valla yani ne yalan söylim ben 9aylık süreçte 3kere boyadımdoktorumda bişey demedi. Ama kendim evde boyadım kuaföre gitmedim. Bide o kokuya maruz kalmadım çok, her yeri açtım kapıları pencereli falan öyle boyadım
Bende boya aldım da korkuyorum vallahi 31 işte Çarşamba 32 olurum bişi olmaz dimi doktora sorsam herşeye normal diyor
Aynen her şeye normal diyorlar
- Aydan sonra boyayabilirsin dedi dr um ve 2 kez boyadım doğumdan bir kaç gün önce tekrar boyatacağım
Yani kendinin içi rahat ediyorsa boya tabi. Benim saç derime temas eden şey çocuğa nasıl zararlı ola bilirki sadece kokusu bakımdan bence. Kokusuna maruz kalmamaya çalış
E maske taksam pencereler açık olsa bence bişi olmaz ya
Bnde boyamak istiyordum doktorum ilk 3 ay dan sonra boyayabilirsin ama bnm icim rahat etmez diye boyalamiyorum