Hamilelikte Saç Boyama?

Daha 10+4teyiz :sweat_smile: iyice açıldı artık zaten :see_no_evil:

Bitkisel boya zararlı değil ama sarı ve açıcı olanlar zararli düz boyalar ilk üç aydan sonra birşey yapmıyor ama doğal içerikli sarı içerikli olanlar tehlikeli ama siyah kahve kestana vs

1 Beğeni

Ben normalde jeAns color kullanıyordum renk vermek için 1.5 2 ayda bir de normal boyayla boyuyordum. Şimdi onu sordum ona bile 20. Hafta dedi

1 Beğeni

Anladım​:roll_eyes: ben de 1-2 güne gideceğim inşallah derki tabii ki boyayabilirsin istersen :sweat_smile::sweat_smile:

İnşallah der çünkü gerçekten kızıl alınca berbat oluyor :face_with_hand_over_mouth: çingenelerin saçına döndü saçım :see_no_evil::see_no_evil::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bir de asıl yazın denize girilince zaten saman rengine dönücek benim ki her sene tatil dönüşü öyle oluyor :nauseated_face::nauseated_face: işte o zaman naparım bilmem bu yine iyi hali onu düşününce

1 Beğeni

Bi izin çıksında artık Bi süre sadece jeAns color falan idare edeceğiz :sweat_smile:

1 Beğeni

Bebege zarari nedir boyanin banada onermiyorum dedi doktor.sadece kobek kordonuna bakilinca kimyasal kalintilar bulunmus boyayla ilgili fakat bebekteki zarari nedir

İlk gebeligimde boyadim hatirliyorum :sweat_smile: tabi ozamanlar internet vs bukadar yoktu biseyde olmadi sukur cumartesi gitcem doktora bi sorcam yine hem tetanozu hem boyayi

Kızlaaar hamilelikte saç boyatan var mı? 3 aydan sonra sıkıntı olmuyor diyorlar doğru mu

1 Beğeni

Valla adaşım organik boya ile boyanır doktorlar onu öneriyor

1 Beğeni

Merhaba Sevgili Anne Adayları Hamilelikte saç boyama hangi hafta da yapılırsa bebeğe zararı olmaz ?

Valla yedinci aydayim bu sorunun cevabını kendimde merak ediyorum

Valla yani ne yalan söylim ben 9aylık süreçte 3kere boyadım​:woman_shrugging:doktorumda bişey demedi. Ama kendim evde boyadım kuaföre gitmedim. Bide o kokuya maruz kalmadım çok, her yeri açtım kapıları pencereli falan öyle boyadım

1 Beğeni

Bende boya aldım da korkuyorum vallahi 31 işte Çarşamba 32 olurum bişi olmaz dimi doktora sorsam herşeye normal diyor

Aynen her şeye normal diyorlar :sweat_smile::ok_hand:

1. Aydan sonra boyayabilirsin dedi dr um ve 2 kez boyadım doğumdan bir kaç gün önce tekrar boyatacağım
1 Beğeni

Yani kendinin içi rahat ediyorsa boya tabi. Benim saç derime temas eden şey çocuğa nasıl zararlı ola bilirki sadece kokusu bakımdan bence. Kokusuna maruz kalmamaya çalış

1 Beğeni

E maske taksam pencereler açık olsa bence bişi olmaz ya

1 Beğeni

Bnde boyamak istiyordum doktorum ilk 3 ay dan sonra boyayabilirsin ama bnm icim rahat etmez diye boyalamiyorum

1 Beğeni