Hamilelikte Saç Boyama?

Bitkisel boya kullanarak yapılmasında bı sakınca varmı acaba yapan varmı

Benim doktorum izin vermedi ne bitkisel ne baska bisey

Benimkide izin vermedi son 15 gün kala izin verebilirim ancak dedi​:pensive::pensive::pensive:

Aaa oda iyiymis en azindan doguma bakımsız girmezsin​:smile: bunu bende sorayim doguma 15 gun kala falan boyatabilirmiyim diye

Benim beyazlarım o kadar çokkı 9aya sacım tamamen bembeyaz olucak​:sob::sob::sob:

1 Beğeni

3 aydan sonra boyayabilirsiniz ama bitkisel organik boya ile

Ben 5. Ayda boyadim simdi 9. Aydayim dogumdan once boyucam insallah​:rofl:

Ben oğlumda boyatmıştım aslında bişey olmadı çok şükür ama bu doktorum öyle kestirdi attıkı hayır hayır kesınlıkle tehlıkelı diyınce üsteleyemedim​:sob:

1 Beğeni

Bende ilk gebeliğimde 3 aydan sonra boyattım organik boya ile

Bende tepem bembeyaz oldu​:smile::smile:

Valla dedim doktora bitkisel le boyicam diye ama malesef ona bile izin cikmadi​:grin: o yuzden malesef saglik olsun diyip geciverdim​:rofl:

1 Beğeni

VLla ben iki hamileligimdede evde kendim boyadim bi sıkıntı cikmadi ama bu demek degil ki sizinkindede cikmayacak doktorunuza danisin kuaforunuze danisin daha iyi bence

Kuaforler hepsi boyariz diyor valla :grin: çünkü boyaya gelen hamileler oldugu icin. Doktorumu dinlicem sonucta bir can tasiyorum şurda 4.5 ay daha dayanirim bisey olmaz napalim riske atamam

1 Beğeni

Doktor yok diosa dinlemeniz gerekiyor bencede bilmiyorum ben 2 kizimda da boyadim cok sukur sıkıntı cikmadi

Hint kınası var onu bir süreliğine kullanabilirsiniz hem saçıda besliyor

Siyahmi oluyor o hiç denemedim

1 Beğeni

Evet siyah var hatta her renk var

1 Beğeni

Aaa bunu bilmiyordum​:thinking: beyazlari kapatirmi acaba ve kimyasal yoktur icinde dimi​:thinking:

1 Beğeni

Hint kınası saça faydaları nedir denildiğinde öncelik olarak saça doğal bir renk veriyor. Sonrasında ise yine doğal bir ışıltı katıyor. Tüm bunların yanı sıra saç diplerinin güçlenmesine de katkı sağlayabiliyor. Saç dökülmelerini azaltabiliyor ve daha güçlü saçların çıkmasına yardımcı olabiliyor.

Hamileyken kına yakmanın mevcut bilimsel veriler doğrultusunda bilinen bir zararı yoktur yazıyor canım

1 Beğeni

Teşekkürler canım :hibiscus:

1 Beğeni