Hamilelikte Saç Boyama?

Varsa hangi boya? :hibiscus: Önerir misiniz anneler

Merhaba arkadaşlar 22+5 olarak devam ediyorum saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum kendim evde boyamak istiyorum düz renk olacağı için bana gebelikte kullandığınız yada önerebileceğiniz saç boyası varsa fikir verebilir misiniz ?

Doktoruma sorduğumda bitkisel boyalar daha iyi olur demişti kına vs gibi ama bende boyamadım

Kendi dip rengim sizce ne kızlar ya daha 13 haftalığım hamilelik sürecimi bu rezil saçla geçirmek istemiyorum bir kere kendi rengime boyıycam ve bitecek bu çile

Saçım beyaz dolu benim, hiçbir boyanın gerçekten bitkisel olduğunu dusunmuyorum ve hicbirsey bebeğinizden değerli değil, saç her zaman boyanır :slight_smile:

4 Beğeni

Diplerime sürmezsem nasıl bi sorun olabilir ki anlamadım ben yurt dışında yaşıyorum burda bulabilirim bitkisel boya

Bence kullanma benim de aynı şekilde dibim vardı şuan kulağıma kadar inmiş durumda ve çocuğuma zarar verir diye boyamak hiç aklıma gelmedi acele etme canım şuan çok yenisin bebeğin senin için daha öncelikli olsun :heart_with_ribbon:eminim böyle de çok güzel sındır​:heart_with_ribbon:

1 Beğeni

Ben 2 çocugumda da boyadım hatta ikinci çocugumda evde iki defa orielle saçımı açtım vee boyadım ilk çocugumda da boyadımmm ne çocuklarımda problem oldu ne bende ikiside fıldır fıldır :blush:

Sizde olmamış olabilir ama bu başkasında olmayacak anlamına gelmiyor ben cesaret edemezdim

Ben boyadım şuan bebeğimin düşük riski var o da etkili oldu mu bilmiyorum bence boyamayın bende pişmanım

Ben kendimi söyledim ona yap demedim ki yazmış ben yaptım dedim o yapar yapmaz doktoruna danışsın beni ilgilendirmez önce ne yazdıgımı oku sonra benim yazıma cevap ver yazdıgım şeyde yap yazıyormu yok ne benim yazdıgım yazıya cevap veriyorsun sanki kıza git yap et dedim önce yazılanı oku sonra cevap ver.

Sen önce bir haddini bilerek konuşmayı öğren saygı çerçevesinde Bak bakalım ben sen yap dedin demiş miyim size olmamış olabilir ama ona olmayacak değil dedim Bence sen bir oku ona göre cevap ver

Okudugunla ne anlıyorsun oda ayrı bir muamma da seni ilgilendirmiyorsa yorum yapma o zaman yada yaptığın yorumlara karşılık gelince saygılı bir şekilde cevap verebilirsin.

3.ayımdayım saç boyamak bebeğe zarar verir mi

hamilelikte saç boyatan oldu mu aranızda? Rengini açtırıp başka renk istiyorum ama biraz tedirginim

1. Aya kadar kandan besleniyor bebek kimyasal olduğu için 5. Aya kadar beklemiştim ki siz açmaktan bahsediyorsunuz açıcı çok tehlikeli benden söylemesi sorun yaşayan arkadaşlarım oldu

Doktorum istersen boyayabilirsin herkes boyuyor sorun olmadı hiç ama henüz kücük o yüzden bekle bence dedi. 3aydan sonra boyayabilir miyim? Saçlarım kızıl ve dibi geldi bile çok kötü gözüküyor :joy:

Hayır , saçlarım beyaz dolu şu an :slight_smile: 39. Haftadayim, emzirme sürecinde bile boyatmayin diyende var . Oglumdan önemli değil , doğumdan 5/6 ay sonra boyamayı düşünüyorum . Bitkisel denilen boyaların dahi içinde kimyasal var

Kızlar gebelikte saçını boyuyan var mı ben 14 haftalık gebeyim boyasam sıkıntı olur mu

Bence boyama çünkü kimyasal maddeler çok var bitkisel de bile vardır ben boyamadım hiç 3. Gebeliğim bence hiç o yola girmeyin derim :smiling_face:

1 Beğeni