Hamilelikte rahîm açılması

Kızlar evde rahmimin açıldığını anlayabilir miyim yani çok affedersiniz özel bolgemde baktığımda anlaşılır mı açıldığı ilk hamileliğim biraz tedirginim açıkçası hastahanede çok uzak en az 1 saatlik mesafade arabayla bu yüzden soruyorum

Kasılmalar sıklaşmıştır, 1-3 dakikada bir kasılma olur, süresi 60 saniye civarıdır, kuvvetli kasılmalardır. Rahim ağzı daha hızlı açılmaya devam eder ve 10 cm açıklık olduğunda açılma tamamlanmış demektir. Gözle görülür mü hiç bilmiyorum ama sanmam benim 3 gebeliğim

1 Beğeni

Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için 38 günüm kaldı heycan korku stres bir arada hani bilmediğim için soruyorum :white_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Rica ederim canım hiç kendini stres yapma sakin ol bebek geleceği zamanı bilir :blush:

1 Beğeni

Eger sancilariniz falan yoksa tedirgin olmayin ama sancij var diyosaniz ve korkmicaksaniz kendiniz steril eldiven takin rahat olabilicek bi pozisyon seçip bakabilirsiniz gözle gorulur açiklik anlaşilmaz ama parmakla anlaşilabilir size tavsiyem siz sancilariniz ve kasilmalariniz siklaşmayana kadar kurcalamayin ilk gebeliğinizmiş sanirim doktor kontrolünde öğrenin :innocent:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim dediğiniz yöntemi yapmaya cesaretim yok :joy::joy: ben biraz bu konularda çok korkan bir insanım sadece dıştan görünür mü diye merak ettim :white_heart::blush:

1 Beğeni

Tahmin ettim​:joy: bu yüzden kurcalamayin dedim dogru bi pozisyon ve dogru muane gerekli yanlis hareketlerde yaranlanma tirnak cizigi olabiliyor ben çok muane ettim olaydim eder bakardim ben​:joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Dıştan belli olmaz :blush:

1 Beğeni

:joy::joy::joy::joy: ay vallahi gece gece güldüm yeminle

1 Beğeni

Anladım canım çok teşekkür ederim :white_heart:

Ahahahaha allah hep güldürsün insallah

1 Beğeni