Hamilelikte psikoloji

Kızlar ben gerçekten psikolojim bozulmuş gibi hissediyorum :joy::joy: kocam dahil herkesten nefret ediyorum herkesin her söylediği batıyor çevremdeki herkese düşman gibi davranıyorum çok çabuk sinirlenip bir anda saçma sapan bir şeye ağlıyorum siz de böyle misiniz :joy::joy:

1 Beğeni

6 yıllık sevgilim 6 yılın sonunda evlenmisim sevdiğim adamdır valla ilk aylarda kokusundan midem bulaniyordu ki hergun banyo yapan biri simdids hicbiswy yokken kusuyorum olur böyle seyler

Benim eşim de öyle hatta daha hamile olduğumu öğrenmeden bir iki hafta önce çok güzel bir parfüm aldı kendisine şimdi o kadar kötü kokuyor ki bana çok değişik ya hamilelik :joy::joy:

E yo benimki parfüm değil kendi has kokusu şimdi çöp.var dökmesi lazım söylememisim aslında suç benim e kusuyorum niye çöpü atmadin diye e adam nerden bilsin artık gerisini sen düşün​:grin:

Onlarada yazık ya böyle bir anda sinirlenip sonra üzülüyorum adamın ne suçu var diye :joy::joy:

1 Beğeni

E alissinlar canım benimkj gündüz ise akşam ek ise gidiyor araya kusmeyi sokabiliyorum yazık ama elimde degil

1 Beğeni

Benimki evden çalışıyor 24 saat çekiyo :joy:

Kaç haftalıksin

Valla ben karnimdakinden sinirleniyorum kime patliyim bilmiyorum bı koca var mecbur

:grin::joy:ben eşimin kokusuna bayılan biriydim şimdi ise diyorum Allah’ım yakın gelmesin kokusu gelmesin bana ama bu arada gebelikte daha aşırı ona bağlı oldum sürekli istiyorum güzüm önde olsun :joy:

E valla bende isterim gözümün.onjnde olsun oluncada kusuyorum

Okdar deyil ne etin bacım :rofl:

Zaten küsen biriyim böyle olunca daha kocamın neyden kustugumu bilmiyor çöp dolu mesela diyorum niye ben demedwn kendi demiyor yazikk kız artık işe gitmeden kendi söylüyor :grin:

:joy::joy::joy:demeki bizim daha o evrelere var yeniyiz

Kaç haftalıksin

9 haftalık canım sen

27+4 günlük

Cinsiyet kizmi

Genelikle diyorlar kız oldumu eşten çok nefret edilir

Yok oğlan kokuya hassasiyet oluyor ya