Hamilelikte psikiyatri

Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamieyim yaşadığım olaylar yüzünden hamileliğim çok ağır geçiyor kendi ailem diğer çocuklarım eşim eşimin ailesi herkesle sorunlarım var ve kaldıramıyorum kendimi sigaraya verdim iyce ne uyku kaldı ne doğru dürüst yaşam psikiyatriye gidip de düzelebilen birisi var mı işe yaradımı acaba

Bi git canm iyi gelir sana bide takma kafana hic kimseyi bebeğin için de olsa :smiling_face:

Lütfen git, sıra bulamıyorsan sigaraya vereceğin paraya biraz daha ekle ve psikolog desteği al. Lütfen sigara içme bebişe de sana da çok zararlı

Ben de merak ediyorum esimje sorunlarim var belki de bosanicaz ilac veriyor mu hamilelikte nasil oluyor

Bence kesinlikle gitmelisiniz, terapi desteği alırsınız daha ileri bir durumsa gebelikte ve emziren anneler için kullanılan antidepresan ilaçlar var herkesin ruhsal olarak boşalmaya, anlaşılmaya, yalnız olmadığını hissetmeye hakkı var çok rahatlatıcaktır

2 Beğeni

Kesinlikle bi dr la qörüşün kar zarar oranına bakarak ilaçta verebiliyorlar mecbur kalınca kullanılabilen ilaçlar varmış ben kendi dr umla (psikiyatri) qörüştüğümde bunları söylemişti

2 Beğeni

İnşallah ilaç veya terapi işe yarar aldım randevu bakalım tesekkürler önerileriniz için

1 Beğeni

İnşallah bana da bi çıkar yol bulur.

1 Beğeni

Ben ayın altısında gidecem sana da bilgi yazarım canım

1 Beğeni

Cok tesekkur ederim

1 Beğeni

Gelisme var mi ,nasiksiniz

Mutlaka bir uzman desteği alın , aldığım bir eğitimde depresyonun anne sütüyle bebeğe aktarıldığı hatta ağır depresyon geçiren kadınların emzirmemesi gerektiği yönünde bir bilgi verilmişti. Ruh sağlığımızı asla hafife almamalıyız bir an önce bir doktordan randevu alın başta kendi sonra bebeğinizin sağlığı için :pray:

Gitmedim doktora randevuyu iptal ettim kendi kendime ağlayarak bi şekilde geçti günlerim bebeğim 39 günlük oldu bile aynı sıkıntılar devam ediyor bi şekilde kendimi avutuyorum sütüme etkisi oluyor canımı sıktığım zaman süt gidiyor mama veriyorum öyle öyle idare ediyorum saolasın