Hamilelikte parfüm kullanımı

Kızlar hamilelikte parfüm kullanabilir miyiz? Ya da parfümlü kolonyalardan. Bebeğe bir zararı olur mu bu ürünlerin?

1 Beğeni

Ben kullandım zarar gormedim sukur.
Hicde duymadim aslina bakarsan.
Erkek bebege hamile olan annelerin hassasligu daha çok oluyor parfum kokusuna.
Bende oyleyim,parfum sıkınca burnumu tutup sıkıp direk evden cikiyorum dısarı atiyorum kendimi arkadaşım.:joy:
@duygugillerdenbiri

2 Beğeni

Benim ilk aylarda hassasiyetim vardı parfüm kokusuna, her kokuya vardı gerçi ama şimdi özledim mis gibi kokan parfümlerimi, kolonyalarımı:face_with_hand_over_mouth: kendimden ziyade bebeğe bir etkisi olursa diye çekiniyorum açıkçası

1 Beğeni

Tam araştırma yapib bulamasalarda.
Şimdiye kadar problem gorulmemiş de.
O yuzden zararı yok herkes kullaniyor zaten arkadaşim​:innocent: @duygugillerdenbiri

2 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

2 Beğeni

Ne kadar az kimyasal o kadar iyi bu süreçte ben de azalttım ama yazın ihtiyaç oluyor maalesef daha doğal içerikli olanlara yönelmeyi düşünüyorum :smiling_face:

2 Beğeni

Deodorant olarak ben de temiz içerikli bir ürüne geçtim ancak maalesef diğer deodorantlarım gibi olmuyor, terledikçe kokuyu bastırmadığını görüyorum​:woman_facepalming:t4:

1 Beğeni

ben hiç düşünmedim zararlı ola bilir diye kullandım bir skıntm da olmadı bu konuda

2 Beğeni

Ben 5 aydi kulamiyorum kokusu beni rahatsiz ediyor cok kotu olyorum

2 Beğeni

Bende kiz bende oyleyim 5 aydi hic parfum kulamadim

1 Beğeni

Ben kullanıyorum ve bir zararını görmedim canım :cherry_blossom:

2 Beğeni

O zaman sizlerden aldığım yetkiye dayanarak çok abartmadan parfümümü kullanmaya devam ediyorum​:joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ben dışarı çıkdıgımda kullaniyordum mecbur.
Evde kullanmadım ama kokusu icin

1 Beğeni

Aynen arkadaşım :joy::joy:

2 Beğeni