Hamilelikte oruç tutmak

9 haftalık hamileyim oruç tutabilir miyim

Doktorunuz daha iyi bilir elbette ama siz daha ilk trimester dönemindesiniz riskli olabilir. Ben bugün doktoruma sordum sen bilirsin dedi ama ilk trimester bitti

1 Beğeni

Sizin kaç haftalık oldu bu arada internette de baktım şuan organları vs geliştiği için beslenmesi önemliymiş tutmayı önermiyor

İlk trimestrda zaten çok zorlanacaksın bence daha da zorlastrma zaten hamileye farz değil önrmli olan bebeğin ve senin sağlıgın karnında bi cana bakarakda sevaba giriyosun zaten saglıcakla gelsin

1 Beğeni

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim sanırım oruç tutmayacağım :smiling_face_with_three_hearts:

17 haftalık hamileyim. Doktoruma sordugumda tutabilirsin mide bulantın yoksa kendini rahat hissediyorsan tutman bebege bir sorun yaratmax dedi. Sabahları mide bulantım midede yanma ve arada baç dönmem oluyor. Tutmak istiyorum aslında ama o güc ve hali kendimde bulamıyorum. Büyük ihtimalle tutmam. Sizin durumunuzda ilk haftalar oldugu için bebegın gelişimi daha önemli rabbim nasip ederse sonraki dönemlerde telafi edersiniz.

1 Beğeni

13 haftalık yeni bitti ilk trimester :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sizi zorlaycakss sizde tutmayın bebiş daha önemli tabii ki​:cherry_blossom:

Maaşallah inşallaj tüm hamileler gebeliğini sağlıklı geçirip bebeğini kucağına alır​:ribbon: