Kizlarr merhaba oje surmek sakincalimi sizce benim arkadasimm 9 ay boyunca oje surmedi zararli olabilir diye sizce
Valla dışarda görüyoruz kadın hamile saçta boyuyor ojede yapıyor yani yapan yapıyor ben yedi aylık oldum saçımı boyadım mesela
Açık bir yerde balkonda vs sürün, tırnağa teması değil de solumak zararlı olabilir
benim 3.5 haftalikmis saclarimi boyamak istiyorum dr 3 ay boyamak yasak dedi
E o kadar da değil çok küçük kız
Yani boyamalimiuimm:)) burda bakiyorum kimi ark dr kahveyi yasaklamis benim ki kahve ic ona bisey demiuorum dedi sigara ama asla katiyim bu konuda dedi cok karmasik duygular icersjn deyimm
Kahvede çok içme doktorlar fazlasına zarar diyor e valla ben kahve sevmem.ama.tum hamileliğimde kola içtim çay içtim yani ne bilim bişi olmadı ki abartmadigij sürece
Kola zaten gunluk hayatim da icmem ama kahve ve sigara delisi biri olarak kahveyi 2 indirdim sigarayida azalttim ins onuda tamamen keserimm
Kız sigwara sakın ha sigara zaten zararlı
zor olcak ama birakmaya caliscam bide bisey sorucam dr sormayi unuttum cinsel iliski su surecte sakimcalimidir
E vala ben dokuz haftalık oldu doktor kendi dedi gene korkarak yapabildik şuan seninki çok erken o ilişki adete dönebilir yani
Bence doktorunuzu dinleyin şu süreçte, çünkü her hamilenin seyri farklı ilerliyor. Kan değerleri düşük olana doktor kahveyi yasaklar çünkü kandaki demiri tutar, demir de bebeğin rahme tutunması için gerekli olan element. Bana da doktorum günde 1 fincan içebilirsin demişti. Bazı şeyler için riske atmaya değmez; boya için doktorunuzun verdiği süreyi bekleyin derim. Çünkü sizde ek olarak uzun süreli sigara alışkanlığı vs de var. Çocuğun maruz kalacağı kimyasal dozunu artırmaya ne gerek var. Doktorunuz sizi sizin vücut fonksiyonlarinıza göre değerlendiriyor buna göre yasaklar koyuyor unutmayın.
Normalde ojesiz dışarı çıkmazdım asla ama bebeğimi öğrendikten sonra sürmedim hiç gereksiz kimyasal yüklemeye gerek yok bence zaten başka birçok kimyasala maruz kalıyoruz ister istemez bu yükü elimizden geldiğince hafifletmeliyiz
Bi kere sürdüm eşm hemen arştırmış oje değilde aseton çok zararlıymış dedi bidaha süremedim
Onlara sorsan bizden daha iyi biliyorlar gerci benimde bi bilgim yok ilk hamileligimm