Hamilelikte noodle yiyen oldu mu

Kızlar Noodle yemek istiyorum ama sağlıksız olduğunuda biliyorum. Hamileliğim 8. Haftasına girdim yiyip yememekte kararsızım. Hamileleğinde yiyen oldu mu acaba ?

Məndə 7 həftəliyəm amma yenədə yeyirəm ziyanli olsada ozümü saxlaya bilmirəm canım çox çəkir noodle

Evet yedim aşırıya kaçmamak şartıyla yiyebilirsin Dr derdi ki herşeyden ye ama aşırıya kaçma :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ben alıp çiğ çiğ yemiştim :smile:

1 Beğeni

Doğruyu söylemek gerekirse hiç sevmem kendilerini hungry ramen noodles GIF by HIDIVE

2 Beğeni

Ben çok severim, eşimde sevmez yememden yana değil ama canım çekiyor napıyım​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Afiyet bal şeker olsun :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Ben arada yerdim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canınız çekiyorsa yiyin ama genel olarak çok zararlı olduğunu duydum o yüzden çok tüketmemek lazım

Teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Ooooo bizim diyalarin yemegi :grin::grin::sweat_smile: cin tuzu olabilir dikkat edin hazir degil de evde sosunu siz yapabilirsiniz :smiling_face::smiling_face: kuru sebzeler ve evdeki baharatlari birlestirerek yapilabilir saglikli da olabilir :smiling_face:

1 Beğeni

Mantıklı aslında evde sosunu kendim yapsam daha iyi olur :hugs:

1 Beğeni

Hatta soya sosu zararli degilse az bisey soya sosu ile yapin eger susuz cin noodle yapmak isterseniz soya sosunu bi cimcik seker ile karamelize ederek yapin enfes oluyor 🩷

Yiaa canım çekti :pleading_face:

Ben bugün yedim ama biraz migdem bulandı :pleading_face:

Evet yedim bir iki sefer

Şahsen ben o haftalarda sürekli yiyordum her gün yiyordum sonra tiksinme oldu yememeye balsadim

Aşırıya kaçmamak şartıyla yedim canım :heart:

Yok canım çok sağlıksız ve hiç sevmem ya :joy::joy: