Hamilelikte noodle yemek

Noodle yiyen var mı hamilelikte zararlı mı bilmiyorum ama bayadir yemiyordum eşim almış ve benden saklamış :joy: gördüm canım çekti yesem mi bilmiyorum 33 haftalık hamileyim

2 Beğeni

Bana da zararlı diye eşim yedirmiyor :face_holding_back_tears:benim de canım istiyor birkaç hafta önce abim yerken onun tarafından aldım biraz :rofl:

1 Beğeni

Beynim ye diyo bebiş hayır anne diyo :grinning: napcam bilmiyorum

Ben de gecen 1 defa kacamak yaptim ama tutun kendinizi :smiling_face_with_tear: ya da 1 2 lokmadan fazla yemeyin :face_holding_back_tears: cok fazla tuzlu ve cok fazla katki maddesi var eger cok yemek isterseniz sade sossuz satilan noodlelardan alip ev usulu sos siz ayarlayip yapabilirsiniz :grin:

2 Beğeni

Sürekli yemiyorum hatta unutmuştum bile ama eşimin sakladığı yerde görünce canım çekti :grin:

1 Beğeni

Noodle başlı başına normal insanlar için bile çok zararlı. Hamile bir bayanın yediğini düşünemiyorum. Yaa bir bana mı iğrenç geliyor kokusuna tahammülüm yok

5 Beğeni

Herkese göre öyle değil ayrıca sürekli yemiyoruz ki ben 8 aydır ikinci kez yedim şahsen

Canım ne çekerse nefsimi dindirecek kadar yiyorum sizde öyle yapın. 5-6 çataldan zarar geleceğini sanmıyorum

4 Beğeni

Aşırı derecede canım isterse yiyorum aşırıya kaçmadan tabi ki de

Ozur dilerim ama Türkiyekiler cok kotu burdakilerden sonra turkiyede yiyemiyorsunuz :see_no_evil: ama ev yapimi yapilabilir hatta susuz cin usulu yapilabilir tavukla sebzeli sote seklinde o da guzel oluyor :heart_eyes: bir de burdakilerde yese bile suyunu icmeyin diyorlar :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Paketli noodle değilde, böyle çin restoranıvarsa etrafınızda oradan bir kereliğine yeseniz sorun olmaz bence. Paketli olan sonuçta paketlenmiş gıda. Bir de noodle makarnanın bir türevi zaten.

Hatta taksimde bir yerde harika sebzeli , tavuklu yapıyorlar. İstanbuldaysanız oraya gidip yiyebilirsiniz.

1 Beğeni

Maalesef burada öyle bir şey yok cnm İstanbul da değilim ki ben

1 Beğeni

Ben de yedim ama her seferinde bulantı yapıyor

1 Beğeni

Ucundan yesende bir şey olmaz canım. Aşermek gibi olmuş sende.

1 Beğeni

Şu youtube reklamları yüzünden sık sık benimde canım çekiyor 21 haftalık hamileyim 2 kez kaçamak yaptım :blush::grin:

2 Beğeni

Abartıya kaçmadan canınızın istediği ne varsa yiyin. Azı karar çoğu zarar diye boşuna dememişler. :slight_smile: Bu kadar ince düşünmeyin sonuçta alkol değil sigara değil.

1 Beğeni

Noodle günlük hayatta ağzıma almıyorum. Hele ki hamileyken asla yemem. Bebeğiniz sizin yediklerinizden besleniyor. Aşermiyorsanız yememenizde fayda var​:smiling_face:

1 Beğeni

Zararlı ama çok canınız isterse azıcık yiyin :face_with_hand_over_mouth::blush:

1 Beğeni

Aşırıya kaçmadan yiyoruz bazen :slightly_smiling_face:

Ben hamilelikten önce aynı senin gibiydim hiç sevmezdim yiyenlere iii bu nasıl mide derdim​:joy: küçük görümcem bazen yapıp yiyor böyle bir iki kokusu güzel geldi sonra dedim getir beraber yiyelim şuan nasıl yediğime bende şaşırıyorum

1 Beğeni