Hamilelikte ne zaman kilo almaya başladınız annişler?

Hamilikte ne zaman kilo almaya başladınız annişler ???

3 Beğeni

3 ay almadım ne yediysem kustum 4cü aydan itibaren almaya başladım 49la hamile kalıp 61 le doğum yaptm şu anda 58 im

2 Beğeni

Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :bouquet: 1 ay sonra almaya basladim ben

1 Beğeni

Merhaba @Fethiye1 hoşgeldiniz :bouquet: 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım

1 Beğeni

3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bulantı,kusma :nauseated_face:

Bendde ilk üç ay almadım 4. Ayda başladı kilo almalarım

1 Beğeni

İlk zamanlar hiç kilo almadım 18.haftadan sonra almaya başladım 55 kiloyla hamile kaldım şuan 62 yim. Bakalım doğuma kadar kaç olucam :see_no_evil:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Fethiye1

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ben ikisinde de 4. aydan sonra hızlı kilo aldım

2 Beğeni

4 ayda almaya başladım

2 Beğeni

Bende 4. Aydan itibaren kilo aldım öncesinde hatta vermiştim bile tiksinmelerden dolayı zaten en güzel dönem 2. Trimester

@Fethiye1 aramıza hoşgeldiniz :hugs::partying_face: kişiden kişiye değişmekle birlikte genel de 3 ve 4. aydan itibaren alınmaya başlanıyor,siz kaçıncı haftadasınız

Ay ne güzel herkes az kilo almış ben ilk haftadan kilo almaya başladım. Aslında her zaman ki gibi yiyorum ama 10 haftaya kadar 4 kilo aldım bile

1 Beğeni

Olsun senin bünyenin de ona ihtiyacı vardir belki herkesin bünyesi aynı degil ki bebiş sağlıklı olsun da kilo verilir

1 Beğeni

Sağlıklı gelişsinler yeter ki kilolar dert değil verilir hemen kilolar :heart::hugs:

Ben ilk 4 ay bayağı kilo almıştım, her şeyden tiksiniyor ama yemekten de geri kalmıyordum. Sonradan dengeye oturdu, hiç canınızı sıkmayın​:blush:

2 Beğeni
  1. Aydan sonrayfı sanırım
1 Beğeni