Hamilikte ne zaman kilo almaya başladınız annişler ???
3 ay almadım ne yediysem kustum 4cü aydan itibaren almaya başladım 49la hamile kalıp 61 le doğum yaptm şu anda 58 im
Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun 1 ay sonra almaya basladim ben
Merhaba @Fethiye1 hoşgeldiniz 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım
3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bulantı,kusma
Bendde ilk üç ay almadım 4. Ayda başladı kilo almalarım
İlk zamanlar hiç kilo almadım 18.haftadan sonra almaya başladım 55 kiloyla hamile kaldım şuan 62 yim. Bakalım doğuma kadar kaç olucam
4 ayda almaya başladım
Bende 4. Aydan itibaren kilo aldım öncesinde hatta vermiştim bile tiksinmelerden dolayı zaten en güzel dönem 2. Trimester
@Fethiye1 aramıza hoşgeldiniz kişiden kişiye değişmekle birlikte genel de 3 ve 4. aydan itibaren alınmaya başlanıyor,siz kaçıncı haftadasınız
Ay ne güzel herkes az kilo almış ben ilk haftadan kilo almaya başladım. Aslında her zaman ki gibi yiyorum ama 10 haftaya kadar 4 kilo aldım bile
Olsun senin bünyenin de ona ihtiyacı vardir belki herkesin bünyesi aynı degil ki bebiş sağlıklı olsun da kilo verilir
Sağlıklı gelişsinler yeter ki kilolar dert değil verilir hemen kilolar
Ben ilk 4 ay bayağı kilo almıştım, her şeyden tiksiniyor ama yemekten de geri kalmıyordum. Sonradan dengeye oturdu, hiç canınızı sıkmayın
- Aydan sonrayfı sanırım