Hamilelikte miyon sorun olur mu?

Merhabalar! Benim ilk hamileliğim doktora gittiğimizde mioma varlığını soylediler bu durumu yaşayanlar oldumu

Merhaba canım! Öncelikle seni çok iyi anlıyorum; ilk hamilelikte duyulan her şey bir miktar endişe yaratabiliyor, özellikle böyle bir durum ortaya çıktığında. Rahimde miyom olması aslında birçok kadında görülebilen bir durum ve çoğu zaman hamileliği olumsuz etkilemeyebiliyor. Tabii ki, bu tamamen miyomun büyüklüğüne, konumuna ve doktorunun değerlendirmesine bağlı.

Pek çok anne adayı sağlıklı bir hamilelik geçiriyor ve miyomlar hamilelik sürecinde herhangi bir problem yaratmadan kontrol altında tutulabiliyor. Doktorun bu süreci dikkatle takip edecek, ihtiyaç olursa ek kontrollerle durumu izleyecektir. İçini ferah tutmaya çalış; doktorunun yönlendirmelerine uymak en güvenilir yol.

Bu konuda daha önce deneyim yaşamış anneler de varsa onlar da desteklerini paylaşacaktır. Sen de aklına takılan her şeyi doktoruna sormaktan çekinme!

1 Beğeni

Teşekkür ederim doktorum bir sorun olmaz dedi yinede endişeliyim

Hamile kalmadan 1 sene once miyomlarimi yakdirdim gebelik istedigim icin ameliyat yapmadilar 2 taneydi kuruyup yok olmasi gerekirken ayrintili usgde ogrendimki bitanede daha olmus 37 haftaligim herhangi bi skntisi olmadi bana

1 Beğeni

Miyomun yeri önemli dr sorun olmaz dediys endiselenmeyin. Benimde bir tane bes cm miyomum vardı rahim dısında oldugu için banada sorun olmaz denilmişti. Sadece son üç ayım biraz agrılı gecti dinlenerek gecirdim o yuzden

1 Beğeni