Hamilelikte Mide bulantısı ilacı prfem

İlk olarak Fısıltı speech_balloon adlı kanalda gönderildi
Meryem2

Kizlar 10 haftaya girdim hala bulantim devan ediyor doktor prfem ondan yazdi ama fayda etmiyor varmi baska oneriniz zofer diyo bazi arkadaslar onuda intermetten arastirdim ilk uc ay kullanmayin diyorlar

Mahvoldum kafami kaldiramiyorum yemek yapsmiyorum yarin doktor kontrolum var napayim

Müzeyyen42

Ben prilam dr kullandım faydasını gördüm. En çok önerilen de bu oluyor. Bünyeden bünyeye farklılık gösterir tabii etkisi. İsterseniz doktorunuzua bunu yazdırın ya da eczaneden alın kendiniz.

Meryem2

indir.jpeg

Bununla o ayniymis ilk iki gun iyiydi suan hic etkisi yok gecmiyor

Asya1

Aynı değil aynı olsaydı onu cikarmazlardi bende başta senin kullandığını kullandım olmadı sana ekran attığımi kullanınca günde iki defa etsini gördüm

Bı sabah bide gece yatmadan önce kullaniyorsun

Meryem2

@Asya1 canim bundanmi yazdirayim prlam olanindan

Benim ayrica safrakesemde yok ondandamk kaynaklaniyor bilmiyorum

Seb

Etken madde önemli ilaçlarda @Asya1 her marka kendi ilacını çıkarıyor iki ilaçta aynı dünde dediğim gibi orjinal olan ilaç diğeri hatta ben sektör içerisindeyim bu kadar emin konuşuyorum. Google muadil diye ilacın adını yazıp araştırırsanız görürsünüz

Birhayaldigeldigecti

@Meryem2 normal canim daha yolun basindasin ben 5 ay bulanti yaşadım .

Sen daha 2 aylıksın 2 ci trimestr da azalacak

Meryem2

@Birhayaldigeldigecti baska ilac yokmu geciren kullanan zofer diyolarbirde

@Seb tamam canim sagol

Birhayaldigeldigecti

Ben bi ilaç kullanıyordum sabah aç karına ama yinede kusuyordum,bana ilaç falan fayda etmiyordu :disappointed: @Meryem2

O yüzden bir bilgim yok ilaç konusunda

Meryem2

@Birhayaldigeldigecti benimde ayni folik asitte iciyorum o da ayni birgun arayla iciyorum evde surunuyorum iki aydir dip bucak temizlemedim bir oglum dahs var onada bakiyorum allah buyuk :expressionless:

Birhayaldigeldigecti

Seni anlıyorum ,inşallah geçecek canım :pray:

2 Beğeni

Ben prilam da dahil olmak üzere hepsini kullandım benim ikinci gebeliğim iki drumda zoferi kullanabilirsin dediği için şimdide başladım gönlünü ferah tut kullanmak istersen kullan, her ilacta her türlü zarar var başka insanlara değil kendi druna sorarak yap

2 Beğeni

Zaten zofer ilk 4 aydaki bulantı için

2 Beğeni

Sema bende bursadayim osmangaziye gidiyorum ozele.ama su var ilk iki gun kesti bulantiyi suanda hic etkisi yok internettede ilk uc ay icmeyin diyor zofer i benim gecen yik safrakesem alindi.normal safrasi olan insaara gore daha fazla bulanti yasarmisim sanirim yarin randovim var diycem gecirmiyor.ilk cocugumda hic kullanmadim ilac ama oda zor gecmisti bu ikinck daha fenayim :rofl:

2 Beğeni

Meryem naptın verdi mi dr bı tavsiye

1 Beğeni